Trei pietoni, loviți de mașini

Trei pietoni, loviți de mașini
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Trei evenimente rutiere au avut loc în aceeași zi în județul Galați, victime fiind pietoni care fie erau angajați în traversarea străzii, fie se deplasau pe carosabil. Într-unul din cazuri, șoferul a fugit de la locul accidentului.

Un prim eveniment a avut loc pe strada Dogăriei din Galați, o femeie în vârstă de 73 de ani, care traversa pe marcajul pietonal, fiind acroșată de mașina condusă de un bărbat de 67 de ani, care nu a observat-o la timp pentru a opri. Pensionara s-a ales cu leziuni și a fost dusă la spital, însă nu a necesitat internarea.

Tot o femeie, dar cu 20 de ani mai tânără, a fost victima unui eveniment rutier petrecut pe o stradă din Tecuci. Femeia se angajase în traversare când a fost lovită de mașina condusă de un tânăr de 30 de ani, care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. El a fost identificat ulterior.

Cel de-al treilea accident produs pe un drum județean, a avut loc pe raza comunei Scânteiești și l-a avut ca victimă pe un pieton care se deplasa pe carosabil. Polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost acroșat de o autoutilitară condusă de un tânăr de 34 de ani, care se deplasa în aceeași direcție. Agenții nu exclud ca pietonul să fi ajuns în calea mașinii din cauză că s-a dezechilibrat, în condițiile în care la testarea cu etilotestul a reieșit că avea, în aerul expirat, o alcoolemie de 0,95 la mie.

În toate cele trei cazuri, polițiștii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili circumstanțele exacte în care s-au produs evenimentele.

Citit 3032 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2021 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.