Șofer fără permis, pus la pământ

Șofer fără permis, pus la pământ
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Galați este cercetat penal după ce a evitat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție.

Patrula Secției 5 i-a făcut semn acestuia să tragă pe dreapta mașina pe care o conducea pe bulevardul George Coșbuc, însă tânărul nu a dat curs indicației și și-a continuat drumul, spre strada Transilvaniei.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia și, pe strada Unirii, conducătorul autoturismului a coborât și a încercat să fugă pe jos, dar a fost prins și imobilizat de polițiști, după care a fost condus la secție. Acolo, oameni legii aveau să afle și motivul pentru care tânărul încercase să scape cu fuga: nu deținea permis de conducere.

În consecință, de ce i-a fost frică nu a scăpat, el fiind acum cercetat penal pentru fapta care i-ar putea aduce cel puțin un an de închisoare.

Citit 1672 ori Ultima modificare Vineri, 19 Martie 2021 21:31

2 comentarii

 • postat de Paganel
  Vineri, 19 Martie 2021 14:26
  81.12.149.***
  Problema este si cine i-a dat masina.
  Daca e a lui taicasu sa plateasca si el si sa aiba grija de beizadeaua lui!
  0
  9
  Raportează
 • postat de Igor
  Vineri, 19 Martie 2021 05:23
  5.13.241.***
  Mare branza , o sa fie cu suspendare si iarasi o sa faca ce a facut pina acum, asta-i generatia care vine din urma pentru [unii], care se cred cu statut de jmecheri , ei stiu ce legi de doi lei sant
  0
  21
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.