Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

S-a reluat traficul auto pe bulevardul Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între strada Gheorghe Asachi și Inelul de Rocadă. De asemenea, s-a deschis circulației și intersecția bulevardului Siderurgiștilor cu strada Gheorghe Asachi.

"Cei care se deplasează pe strada Gheorghe Asachi pe direcția de mers către Inelul de Rocadă au indicator "Obligatoriu la dreapta".

Tronsonul cuprins între străzile Gheorghe Doja și Gheorghe Asachi va rămâne închis și semnalizat ca și până acum", precizează Primăria municipiului Galaţi.

Citit 1434 ori Ultima modificare Joi, 08 Aprilie 2021 00:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro