Un autoturism semnalat ca fiind furat din Marea Britanie, găsit în județul Galați

Un autoturism semnalat ca fiind furat din Marea Britanie, găsit în județul Galați
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O femeie, în vârstă de 41 de ani, a fost depistată cu un autoturism semnalat furat din Marea Britanie. Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați au depistat pe raza localității Independența, județul Galați, un  autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2016, ce aparținea femeii de 41 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat autoturismul în sistem leasing  de la o societate de profil din Marea Britanie și nu a mai achitat ratele aferente.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 147.800 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Citit 1543 ori Ultima modificare Marți, 25 Mai 2021 01:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.