Patru răniţi într-o depăşire ilegală. Rudele victimelor au făcut circ la locul accidentului
Foto: GSDG

Patru răniţi într-o depăşire ilegală. Rudele victimelor au făcut circ la locul accidentului
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane, dar și cu pagube materiale importante a avut loc vineri dimineaţă, 21 mai 2021, pe DN 25. Impactul dintre două maşini la bordul cărora se aflau mai multe persoane s-a produs între localităţile Hanu Conachi şi Lieşti, din cauză că unul dintre şoferi s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară. Niciunul dintre conducătorii auto nu au putut evita coliziunea, ciocnirea soldându-se cu rănirea a doi pasageri şi a şoferilor, unul cu vârsta de 51 de ani, altul de 58 de ani.

Toţi răniţii, conştienţi dar cu multiple leziuni, au fost preluaţi de echipajele de Ambulanţă şi SMURD, care i-au transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

La faţa locului s-au adunat rapid zeci de persoane, multe dintre ele rude ale celor implicaţi, ceea ce a îngreunat într-o oarecare măsură activităţile de cercetare şi degajare a drumului de urmările accidentului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili circumstanţele în care a avut loc coliziunea.

Citit 17098 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Mai 2021 01:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.