UPDATE. Siderurgiștilor, restricții fără sfârșit

UPDATE. Siderurgiștilor, restricții fără sfârșit
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria municipiului Galați informează că, în data 27 august 2021, în intervalul orar 7,30 – 17,00, se vor derula lucrări de asfaltare pe bulevardul Siderurgiștilor, în zona intersecției cu strada Anghel Saligny, pe partea dreaptă a direcției de deplasare către Piața Energiei, traficul rutier urmând să se desfășoare îngreunat.

„Facem precizarea că jumătatea estică a intersecției (partea dinspre Biserica Sf. Mina) va fi închisă traficului rutier.

Astfel, șoferii autovehiculelor care vor circula pe strada Anghel Saligny, dinspre strada Gheorghe Asachi către strada Basarabiei, la intersecția cu bulevardul Siderurgiștilor, vor fi obligați să vireze la dreapta, iar cei care se vor deplasa pe direcția de mers dinspre strada Basarabiei către Bulevardul Siderurgiștilor vor fi obligați să efectueze virajul la dreapta sau la stânga pe strada G-ral Eremia Grigorescu/Arcului, înainte de intersecția cu bulevardul Siderurgiștilor.

Mijloacele de transport în comun care asigură traseele 7, 11,17, 18, 19, 20, 28 și 39 vor avea aceleași rute ca și pe parcursul zilei de joi, 26 august 2021”, explică Primăria.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, municipalitatea roagă conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.

„Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare. Le mulțumim pentru înțelegere gălățenilor din zonă și tuturor participanților la trafic”, transmite administrația locală.


Primăria municipiului Galați informează că, astăzi, 26 august 2021, pe strada Siderurgiștilor se vor executa lucrări de asfaltare, pe partea dreaptă de deplasare dinspre strada Gheorghe Doja, pe tronsonul cuprins între zona blocului SD4A (premergător intersecției cu strada Anghel Saligny) și Piața Energiei. Astfel, traficul rutier va fi închis pe tronsonul de stradă menționat.
Administrația locală precizează că intersecția străzii Siderurgiștilor cu strada Anghel Saligny va fi închisă circulației rutiere pentru mașinile care se deplasează dinspre și către zona Bisericii "Sf. Mina".
Vor fi modificări și în privința traseelor mijloacelor de transport în comun (7, 11,17, 18, 19, 20, 28 și 39), după cum urmează:

TUR (direcția de mers Piața Energiei - Inelul de rocadă)

Traseele 7 și 39 vor circula pe ruta IFR - strada Nae Leonard - strada Gheorghe Doja - bulevardul Siderurgiștilor - traseul normal.
Traseul 28 va circula pe ruta IFR - strada Nae Leonard - strada Gheorghe Doja - strada Anghel Saligny - strada Gheorghe Asachi - strada Prelungirea Brăilei - strada Oltului - traseul normal.
Traseele 11, 17 și 18 vor circula pe ruta IFR - strada N. Leonard - strada Gheorghe Doja - bulevardul Siderurgiștilor - traseul normal.
Traseele 19 și 20 vor circula pe traseul normal.

RETUR (direcția de mers Inelul de rocadă - Piața Energiei)

Traseele 7 și 39 vor circula pe ruta strada Frunzei - strada Gheorghe Asachi - bulevardul Siderurgiștilor - strada Brăilei - bulevardul Siderurgiștilor - strada Gheorghe Doja - strada Nae Leonard – IFR - traseul normal.
Traseul 28 va circula pe ruta strada Oltului - strada Gheorghe Asachi - strada Anghel Saligny - strada Gheorghe Doja - strada Nae Leonard - IFR - traseul normal.
Traseele 11, 17 și 18 vor circula pe ruta strada Brăilei - bulevardul Siderurgiștilor - strada Gheorghe Doja - strada Nae Leonard - IFR - traseul normal.
Traseele 19 și 20 vor circula pe ruta normală.
"Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier îi rugăm pe conducătorii auto și pe pietoni să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc) și a dispozitivelor de semnalizare rutieră se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare", transmite Primăria Galați.

Citit 1588 ori Ultima modificare Joi, 26 August 2021 18:00

2 comentarii

 • postat de ce atata graba
  Joi, 26 August 2021 12:35
  5.13.224.***
  sa dea lege sa circule toti primarii si alti smecheri numai cu mijloace de transport in comun...de abia atunci poate vor vedea si ei ce inseamna bataia de joc!!!!!!
  chinezii fac poduri peste mari in 5 secunde si noi nu suntem in stare sa asfaltam o straduta in 2 ani!!!!!!
  important este sa purtam masca!!!! :)
  2
  7
  Raportează
 • postat de observator
  Joi, 26 August 2021 10:14
  78.96.59.***
  Normal ca restrictiile vor tine la nesfarsit. De o perioada de timp vezi doar o mana de oameni dand cu lopata pe strada restul ......???? Ieri cu chiu cu vai au asfaltat doar jumatate din cat si-au propus. Si sa vezi cat de frumos au inceput sa monteze semnele de circulatie pe trotuare. Cate 2-3 unul langa altul la distante de maxim 1m. Dar cireasa de pe tort e in zona semafoarelor pentru soferi. Acolo abia se mai zareste semaforul printre indicatoare. Si sa vezi apoi accidente pentru ca soferii nu au oprit la semafor pentru ca.....nu l-au vazut .
  1
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.