Băut la volan, a făcut accident și a fugit

Băut la volan, a făcut accident și a fugit
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un gălățean aflat în pragul vârstei de 60 de ani riscă să își petreacă următorii ani după gratii, pentru că s-a urcat băut la volan, a provocat un accident soldat cu rănirea unei persoane și a fugit de poliție.

Bărbatul, de 59 de ani, a fost depistat de polițiști în urma unui apel la 112, prin care un alt conducător auto anunța că mașina pe care o conducea a fost implicată într-o tamponare, pe DN 26, la Stoicani, și că celălalt șofer implicat a fugit de la locul accidentului.

Oamenii legii au plecat în zonă și au dat de autoturismul semnalat ca fugit pe marginea unui drum. La volan, șoferul, în persoana bărbatului de 59 de ani, se afla într-o evidentă și avansată stare de ebrietate. "Polițiștii sosiți la fața locului au depistat, la ieșirea din comuna Foltești, în afara părții carosabile, autoturismul în cauză. La volanul acestuia, au identificat un bărbat, de 59 de ani, din municipiul Galați. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea recoltării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei", a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătoarea de cuvânt a IPJ Galați.

Urmările accidentului în care a fost implicat șoferul băut aveau însă să iasă la iveală și câteva ore mai târziu, când la camera de gardă a Spitalului de Pediatrie a ajuns o adolescentă de 17 ani, care prezenta mai multe leziuni pe care susținea că le suferise într-un accident rutier petrecut în acea după-amiază, la Stoicani. Polițiștii aveau să stabilească legătura: fata se aflase în mașina șoferului beat și după impact plecase de la locul faptei cu o altă mașină.

Conducătorul auto este acum anchetat pentru conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citit 1850 ori Ultima modificare Vineri, 03 Septembrie 2021 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.