Un şofer băut a provocat un accident și a fugit printre blocuri

Un şofer băut a provocat un accident și a fugit printre blocuri
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a produs un accident și a fugit de la locul faptei, pentru că era beat. Accidentul a avut loc astăzi, pe strada Energiei, din municipiul Galați, polițiștii fiind anuntați de celălalt șofer implicat, care a relatat că șoferul vinovat de accident ar fi părăsit locul faptei, fugind pe jos, printre blocuri.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, unde au găsit autoturismul abandonat și, după primele verificări, au stabilit că bărbatul aflat la volanul acestuia ar fi efectuat de două ori, la distanță de câteva sute de metri, manevra de mers înapoi, lovind de fiecare dată autoturismul aflat în spatele său, după care ar fi fugit de la fața locului, pe jos.

În scurt timp, conducătorul auto a fost identificat de polițiști. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea înregistrată fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice și stabilirea alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Citit 2916 ori Ultima modificare Vineri, 10 Decembrie 2021 21:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.