Unde vor fi amplasate radarele în următoarele zile

Unde vor fi amplasate radarele în următoarele zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 23 decembrie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Oțelarilor, Prelungirea Brăilei și Ștefan cel Mare. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Vameș și Ivești, iar pe DN 26, în localităţile Șivița și Brănești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Priponești, iar pe DJ 251, la Cuza Vodă și Cudalbi.
Vineri, 24 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Gheorghe Asachi, Traian și Calea Smârdan. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Independența și Barcea, pe DN 24D la Bălăbănești, iar pe DN 26, în localităţile Tătarca și Vlădești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Cosmești, iar pe DJ 251, la Slobozia Conachi și Matca.
Sâmbătă, 25 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Frunzei, Tecuci și Drumul de Centură. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Șendreni și Liești, pe DN 24 D la Vârlezi, iar pe DN 26, în localităţile Ijdileni și Oancea. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Berheci, iar pe DJ 251, la Pechea și Costache Negri.
Duminică, 26 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Brăilei (zona Tirighina), Movilei și Nicolae Bălcescu. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Tudor Vladimirescu și Umbrărești, pe DN 24D, la Cuca, iar pe DN 26, în localităţile Frumușița și Cavadinești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Munteni, iar pe DJ 251, la Pechea și Cudalbi. DJ 251, la Smârdan și Slobozia Conachi.

Citit 395 ori Ultima modificare Joi, 23 Decembrie 2021 01:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.