Unde vor fi radarele în următoarele patru zile

Unde vor fi radarele în următoarele patru zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 30 decembrie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Gheorghe Asachi, Traian și Brăilei. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Barcea și Vameș, iar pe DN 26, în localităţile Tămăoani și Oancea. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Berheci, iar pe DJ 251, la Slobozia Conachi și Cudalbi.
Vineri, 31 decembrie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Brăilei, Siderurgiștilor și Basarabiei. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în zona localităţilor Independența și Barcea, pe DN 24D la Bălăbănești, iar pe DN 26, în localităţile Frumușița și Măstăcani. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Munteni, iar pe DJ 251, la Cuza Vodă și Costache Negri.
Sâmbătă, 1 ianuarie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Nicolae Bălcescu, Macului și Calea Smârdan. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Șendreni și Liești, pe DN 24 D la Vârlezi, iar pe DN 26, în localităţile Vânători și Brănești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Cosmești, iar pe DJ 251, la Smârdan și Pechea.
Duminică, 2 ianuarie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Prelungirea Brăilei, Domnească și Portului. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Șendreni și Piscu, pe DN 24D, la Cuca, iar pe DN 26, în localităţile Tulucești și Frumușița. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Berheci, iar pe DJ 251, la Pechea și Cudalbi.

Citit 450 ori Ultima modificare Joi, 30 Decembrie 2021 00:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.