10.000 de lei, amenda pentru ocuparea unui loc de parcare

10.000 de lei, amenda pentru ocuparea unui loc de parcare
Chiriașii parcărilor, puși în drepturi cu poliția
Evaluaţi acest articol
(65 voturi)

Peste 1.200 de locuri de parcare, amenajate și închiriate anul trecut gălățenilor din cinci cartiere ale orașului, trebuie eliberate pentru a le permite concesionarilor să își exercite drepturile dobândite și pentru care plătesc sume chiar și de ordinul miilor de lei anual. De la 1 ianuarie, data de la care sunt obligați cei care nu au obținut loc de parcare să elibereze ”scena”, Poliția Locală a fost solicitată de 13 ori să intervină pentru clarificarea unor situații conflictuale. Cei care nu dau curs obligației riscă amenzi uriașe, dar și ridicarea mașinii. 

Mazepa I, Mazepa II, Micro 21, Țiglina II și Micro 18 sunt cartierele în care, de pe 1 ianuarie 2022, a fost instituită obligația eliberării locurilor de parcare concesionate de către gălățenii care nu au avut șansa să închireze un astfel de spațiu. Pe 3 ianuarie, Primăria Galați anunța public această obligativitate, cu mențiunea că cei care nu-i vor da curs riscă sancțiuni potrivit art. 31 din Regulamentul aprobat prin H.C.L nr. 337/2021. Cu alte cuvinte, cele 1.282 de locuri de parcare trebuie eliberate de către cei care și-ar fi lăsat mașinile acolo în mod obișnuit ori de cei care le folosesc abuziv între 16,00 și 8,00 ori sâmbăta, duminica și în sărbătorile legale, încălcând astfel liberul acces al celor care le-au închiriat și plătesc abonamente. Deși au trecut doar câteva zile de la aplicarea regulamentului, nu au întârziat să apară problemele, astfel că numeroase sesizări adresate inițial către SC Gospodărire Urbană au ajuns și la Poliția Locală. 

”13 apeluri telefonice care sesizau ocuparea unui loc în parcarea de domiciliu sau reședință fără deţinerea abonamentului de parcare pentru locul respectiv, atribuit conform regulamentului în vigoare, au fost înregistrate în 24 de ore la Dispeceratul Poliției Locale Galați. În urma intervenției polițiștilor locali, una dintre mașinile parcate într-o zonă de reședință, pe un loc atribuit, a fost ridicată de operatorul delegat pentru această activitate”, a explicat Aurelia Bogatu Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați.

Pe de altă parte, sancțiunile pecuniare pot fi uriașe. Persoanele care parchează în zonele de reședință, fără a respecta prevederile Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare din parcările de reședință aflate în municipiul Galați, riscă sancțiuni cuprinse între 200 și 10.000 de lei, precum și ridicarea mijlocului de transport. În tot acest timp, Mazepa, cartierul unde se aplică deja Regulamentul, este sufocat de mașini staționate neregulamentar, aspect care nu a întârziat să fie taxat de polițiștii locali. ”Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au dispus ridicarea a 29 de autoturisme, mașini care staționau sau erau parcate neregulamentar pe raza municipiului Galați. Doar într-o singură zi trei autoturisme care staționau neregulamentar pe strada Armata Poporului colț cu strada Roșiori au fost ridicate de serviciul specializat”, a completat reprezentanta Poliției Locale. Pentru cazurile de mai sus, au fost aplicate 17 amenzi în valoare totală de 6.000 de lei și 47 de puncte penalizare.

Citit 8929 ori Ultima modificare Marți, 01 Februarie 2022 10:41

33 comentarii

 • postat de dd
  Miercuri, 12 Ianuarie 2022 19:22
  89.137.231.***
  Miruna si U. Giulia doua persoane inteligente si de bun simt ! Locurile de parcare trebuie sa ramana libere si toti o sa aiba loc iar daca totusi primaria vrea bani eu zic sa renunte la politia locala cum au facut alte primarii , sa mai reduca din aparatul bugertar si cheltuieli si o sa aiba bani !
  0
  3
  Raportează
 • postat de U. Miruna
  Miercuri, 12 Ianuarie 2022 12:44
  5.13.214.***
  @ stefan


  Bine spus/punctat. Dar nimeni nu aude, nimeni nu a luat în seamă acest aspect, că o anume locație, orice locație este frecventată de mai multe persoane(chiar străine locului respectiv)... De aceea nu poți atribui locurile de parcare, ca fiind "private", ca fiind "personale", ca fiind doar a unuia sau a altuia. Dar primăria cu "aleșii" lor nu înțeleg asta, cât mai ales căpcăunii ăia sc elerați cu vise/ifose de stăpâni de loc/bodegă/cocină de loc de parcare.
  3
  0
  Raportează
 • postat de Giulia
  Miercuri, 12 Ianuarie 2022 04:15
  46.97.176.***
  Nu poți "PRIVATiza" locurile de parcare. Asta este tot o go lănie ca cea cu garajele în care suprafețe întinse din oraș au fost ocupate abuziv...de "privilegiați".
  Locurile de parcare trebuie să rămână la "liber", primul ocupant/venit pe locul de parcare, într-un anume moment, altfel asta este tot o debandadă(aceeași debandadă) doar cu denumirea preschimbată, din "garaj exclusiv al unuia sau al altuia" în..."locul privat al unuia sau al altuia"(adică aceeași golănie, dar cu altă pălărie).
  Părerea mea
  4
  2
  Raportează
 • postat de Lavinia
  Miercuri, 12 Ianuarie 2022 02:12
  5.13.214.***
  Porcăria abuzivă, cât mai ales id!0ată a celor care au visat că așa ceva, pe Lume(pe orice Lume) ar fi posibilă...și anume să ai "propriul loc de parcare(privat, doar al tău) pentru fiecare în parte, pentru fiecare apartament/locuință - ca și cum ar fi "locul tău de veci, privat -.

  Doamne ferește.
  Când lumea v-a zis că așa ceva e imposibil de pus în practică, atât pe Lumea asta, cât și în oricare altă Lume/Viață lăsată de Dumnezeu pe Pământ, voi unii dintre voi râdeați sau strâmbarăți din nas că nu înțelegeați.

  Nu poți avea locul tău propriu/personal/privat de parcare pe domeniul public. Nu e cu putință așa ceva ținând cont că la o adresă poposesc/ajung/frecventează într-un anume timp mult mai multe mașini. Mașini personale, mașini ale rudelor venite în vizită într-un cartier, etc. etc. etc.

  Dar voi unii șmenari cu ifose de "garajiști" nătă fleți ignoranți vroiați să aveți propria voastră scorbură, propriul vostru cotlon, văgăuna, locul vostru privat/personal în care să vă vîrîți voi precum lighioanele, "precum ș0 bolan!i", vorba unora...
  Nu e cu putință(practic) să ai propriul tău loc de parcare(privat - doar al tău X, Y, Z) PE DOMENIUL PUBLIC.
  În curtea ta, pe proprietatea ta privată, în curtea casei tale da, dar pe domeniul public LOCURI PRIVATE/PERSONALE DE PARCARE nu este cu putință, este IREALIZABIL, iar voi unii politicheni, cât și unii garajiști z3vzeci cu ifose/vise de loc propriumprivat, doar al lui nu înțelegeți și nu veți înțelege niciodată că nu e cu putință. ESTE IMPOSIBIL.

  Vrei loc de parcare propriu/privat, doar al tău...atunci te muți frumos la casă, cu curticică proprie, iar pe proprietatea ta privată, în curtea propriei tale case poți să ai locul tău de parcare(doar al tău) privat.
  La bloc e cu neputință să pui locuri private de parcare, la câte blocuri sunt, la câte apartamente sunt(chiar dacă respectivii nu au autoturisme proprii deci nu au loc de parcare arondat, dar ce să vezi că aceia pot avea rude cu autoturisme ce le vin în vizită - și atunci aceia unde parchează? Ce să vezi, tot pe trotuare, tot pe unde apucă ocupând spații verzi, că vezi Doamne nu poți ocupa locul de parcare a unui c0călar s!nistru d0b!toc garajist/negarajist dar care visează la bloc, la oraș să aibă locul său de parcare personal/privat). Nicăieri în lume nu sunt locuri de parcare suficiente pentru toți și niciodată nu se vor putea face/amenaja locuri de parcare pentru toți, și de aceea nu s-a luat în Lume niciodată în calcul a aroda locuri de parcare ca fiind private/personale, ca fiind doar a unuia sau a altuia,a lui X-ulescu, a lui d0b! tocu de garajist cu ifose care visează încă să aibă propriul lui loc de parcare în fața blocului, într-un cartier de blocuri, când nu sunt locuri de parcare pentru toți, cât mai ales pentru TOATE SITUAȚIILE POSIBILE...
  Dar nu ați înțeles când vă zicea lumea acest lucru și nu veți înțelege niciodată, fiindcă voi unii(atât "alesuri", cât și cetățeni băștinași locali) aveți vise "er0tice", cr e t!n0ide de "garajiști", de a avea propriul vostru loc de parcare(doar al vostru)...ceea ce nu e posibil. Mentalitatea de garajiști scl!f0siți v-a rămas, chiar și cu parcările noi, oricâte parcări noignouțe s-ar face. Nu exista loc propriu/personal/privat de parcare într-un cartier de blocuri. Ce, credeți că parcarra suprartajată din Mazepa e suficientă? Nici măcar aceea, nici măcar acolo...Și nici parcarea supraetajată de la Spitalul Județean...nu este suficientă... Și nicio altă parcare, supraetajată sau la sol nu va fi suficientă fiindcă voi ceea ce nu înțelegeți(voi administrația locală, cât și unii băștinași locali scl!f0siți cu mentalitățuri de garajiști) este că nu poți(nu e cu putință) să ai, să deții locul tău privat(doar al tău) de parcare pe domeniul public, fiindcă o zonă e frecventată de mult mai multe mașini, ce ajung la un moment dat în acea zonă.

  Nu poți deține un loc de parcare(doar al tău) pe domeniul public.
  Mai făcuseră niște d0bitoci asemenea mizeerii în care cu multă vreme în urmă, niște d0b!toci dintr-un cartier își împrejmuiseră ei de la sine putere, cu lanțuri câteva locuri de parcare din fața unor blocuri(că toată parcarea aceea deservea mai multe blocuri din zonă) și nes!mțirea ălora ce-și vroiau propria parcare a dat peste cap toată zona respectivă...

  Dar vom vedea și veți vedea cu toții ce va fi...debandadă,degringolată totală a ar0ganței pr0stului fvdul care vrea să aibă propriul lui loc de parcare. Cum să-l amendezi pe om că a îndrăznit să-și parcheze mașina pe un loc liber la un moment dat...? Aia e g0 lan! e...

  Mare Ți-e grădina Doamne.
  5
  1
  Raportează
 • postat de Consilier local
  Sâmbătă, 08 Ianuarie 2022 20:58
  5.13.136.***
  Ne merităm soarta... rămân uimit de prostia celor ,, plimbați prin lume că beșina prin izmene" care cred că aceasta e evoluție ,e civilizație.. Fraților să îți ia bani pe parcare în situația în care tu plătești deja impozit fără ați oferi absolut nimic în afară de un loc pe spațiu public sub cerul înstelat e pură speculă.Nu mai țipați că vezi doamne vin cu mașina de la firmă acasă..care e problemă? Firmele nu plătesc taxe?nu plătesc impozit? Nu plătesc rovinietă,asigurare? Și pentru liniștea voastră sunt plătite LA TIMP și LA SUPRAPREȚ..E doar o încercare de a mai colecta niște bănuți in plus la buget..cine s-a înghesuit la aceste locuri? Acei ,,pensionari care ies cu mașina o dată la trei luni" la plimbare,care de altfel o să îi vedem de mâine că se ,, omoară" pe la cozi la impozite..că amintire a vechilor vremuri trăite.. SUNTEM ceea ce votăm..
  13
  3
  Raportează
 • postat de Coco
  Sâmbătă, 08 Ianuarie 2022 12:32
  5.13.202.***
  Daramati hidoasele constructii, numite garaje ce ocupa mii de locuri de parcare, CONSTRUITI IN LOC PARCARI CIVILIZATE, si apoi cereti taxe, CAND FIECARE POSESOR AUTO, CE VA PLATESTE TAXE, VOR AVEA UNDE SA SI PARCHEZE MASINA, dar cred, ca prioritar pentru acest oras ce se scufunda, este, atragerea de investitori, pentru a creia locuri de munca, pentru a si reveni orasul la normalitate, pentru a redeveni macar orasul ce a fost.
  3
  10
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Sâmbătă, 08 Ianuarie 2022 01:02
  5.13.200.***
  Eu nu detin masina DAR, in Europa asta care o scuipa pe obraji oligarhuii din spatele lui putina cel LAS, si taticii de aici copilasi de ingi pusi pe capatuiala copii de secu imputiti.... tautzuL: HAI SA VA INVAT CEVA COPIILOR:
  Priimaria trebuie sa asigure GRATUIT un singur loc de parcare pe o propietate! A2a masina PLATESTI! NU PLATITI NIMIC SAU va lasati influentati de acesti HOTI pusi pe capatuiala! Mai invatati si intrebati diaspora... valeu... cred ca va meritati SOARTA sau suferiti de HIPNOZA COLECTIVA!????
  7
  9
  Raportează
 • postat de rusu
  Joi, 06 Ianuarie 2022 21:45
  5.13.169.***
  incet vom invata si ce inseamna bunul simt. Pe unii ii va costa insa ceva mai mult. Fiecare a avut sansa sa liciteze pentru un loc de parcare, care nici macar nu e asa de scump, dar din principiu nu a vrut sa se deranjeje. Acum se simt frustrati. Probabil in timp le va trece supararea , dar macar de ar invata ceva din aceasta situatie. Daca vrei de civilizatie trebuie sa respecti si regulile acesteia, care iti convin sau nu.
  13
  17
  Raportează
 • postat de Niles
  Joi, 06 Ianuarie 2022 16:12
  77.111.246.***
  Blana, suna la politia locala si vei vedea ca se va elibera locul de parcare. Cu toata increderea. O data ce ai platit locul, nu e normal sa il gasesti ocupat.
  8
  11
  Raportează
 • postat de lucian
  Joi, 06 Ianuarie 2022 15:03
  79.27.130.***
  Hai sa distrugem garaje concesionate ca sa facem parcări concesionate! Ha ha!
  Parcări cu plata, etajate, cu abonament pentru rezidenți, măcar. Dar nu personale-concesionate, ca atunci nu are sens toata comedia. Trebuie create condiții de parcare pentru toti, după asta pui plata. Daca nu, se chiama discriminare!
  Nu exista nicăieri in lumea asta parcare privata in stil romanesc. Doar in tari unde exista dictatura tip Romania instaurata de peste 30 de ani încoace. Chiar si unde este parcare cu plata, in centru de exemplu, rezidenții nu plătesc parcarea. Nu era de ajuns ca eram deja divisi in toate.
  Treaba asta este anticonstituționala, poate ca in scurt timp va ieși careva sa clarifice legal chestia.
  Dar, cine ar putea face asta, are bani si mașina si .... nevoia de un loc concesionat in fata casei! Sory!
  6
  17
  Raportează
 • postat de valy
  Joi, 06 Ianuarie 2022 13:28
  193.231.148.***
  Eu am platit pentru un astfel de loc si inca nu am reusit sa parchez acolo. Parchez de fiecare un pot ,.pun in geam ca am rezervat locul si chiar daca a plecat unul a venit altul pt ca primaria nu marcat locurile personalizate pe fiacare numar ,daca dau telefon supar vecinii dar eu am abonament si n-am unde parca ,nici placuta cu parcare rezervata nu a fost pusa in micro 18 locurile 4D poate reglementeaza cineva asta si urgent
  3
  5
  Raportează
 • postat de Ion
  Joi, 06 Ianuarie 2022 13:16
  62.231.94.***
  Adio masini de serv. si cei cu 2, 3 ...masini.
  Când vom avea parcari cu plata si in Țiglina1?
  5
  14
  Raportează
 • postat de S-o ce?
  Joi, 06 Ianuarie 2022 13:14
  178.138.99.***
  Bună afacere, două linii pe asfalt. Și-alea tot pe cheltuiala viitorilor contravenienți. Și de banii ăștia ce se oferă? Cerul liber, vreo bordură scăpată din greșeală-n parbriz, vreun desen al unui artist plastic contemporan făcut cu cuiul pentru ca lucrarea să dăinuie indiferent de condiții meteo, efect de seră, etc. Asta-nseamnă să știi administrație, să umfli banu’ și să oferi măcar subiecte pentru știrile de la ora 17.00.
  8
  11
  Raportează
 • postat de Blana
  Joi, 06 Ianuarie 2022 10:35
  92.87.95.***
  Pentru ca traim intr-un oras de cocalari care vrem sa parcam masina in apartament daca se poate, nu vom reusi nicodata sa ne intelegem pe locurile de parcare. Eu am platit pentru un astfel de loc si inca nu am reusit sa parchez acolo. Parchez de fiecare dat la o strada distanta unde gasesc loc. Asa ca dom' primar, la anu' nu mai platesc abonamentul si va las sa va bagati locul de parcare in ... Dar repet, si noi suntem cocalari.
  7
  64
  Raportează
 • postat de roman verde
  Joi, 06 Ianuarie 2022 10:32
  165.225.201.***
  "bataie de joc", "nu e corect", "aparati-va drepturile in fata autoritatilor care procedeaza abuziv" Pe mine cine ma apara de "cetatenii" Galatiului care parcheaza pe locuri rezervate celor cu handicap sau pe trotuar de nu mai au pe unde sa treaca pietonii sau care ignora complet ca merg pe pistele de biciclisti sau care parcheaza pe prima banda si blocheza traficul ca are melteanu un pic de treaba (5 minute sefu...) desi are loc de parcare liber, sau care parcheaza fix in fata spitalului Judetean de nu mai au cum sa intre salvarile sau care se urineaza sau isi lasa punga de gunoi in tronsoanele dintre blocuri...sau care trage masina langa sau pe trecerea de pietoni ca are treba acolo si nu poate sa se deplaseze 50 de metrii pe jos ca il ia cu ameteala.... sau care merg pe contransens in zonele cu sens unic si mai dau si din brate nervosi ca de ce nu tragi un pic dreapta sa treaca el.. ca Ati vazut cum arata Galatiul pe 1 ianuarie? Sa vina primaria sa faca curat ca platiti taxe nu? Sau ghiolbanii care distrug si vandalizeaza statiile de autobuz si mazgalesc cu grafitii peretii..
  Respectul se gastiga nu vi se cuvine.
  9
  69
  Raportează
 • postat de roman verde
  Joi, 06 Ianuarie 2022 10:03
  165.225.201.***
  Cum va explicati ca parcarile au inceput de luni sa fie aproale goale in timpul zilei? Unde au disparut masinile? Miracol? De nu recunoasteti ca sunt persoane care au pe langa una sau doua masini personale si masina de serviciu, sau ca parcarile erau folosite de chiriasi sau de persoane care aveau ITP-ul expirat de ani de zile, sau de cei care evitau sa parcheze pe strazile principale ca deh ... 1.5 lei.. parcarea pe ora este prea scump... Civilizatia costa nu? In plus de ce nu s-au calificat multi pentru locul de parcare? Amenzi, taxe neplatite? Dar cerem primariei sa fie corecta cu noi nu?
  Nu e mai simplu sa ne comportam civilizat sa incercam sa evitam discutiile si sa fim constienti ca la ora 16:00 locul trebuie eliberat? Romanilor le place scandalul si asculta numai de bat.
  17
  53
  Raportează
 • postat de Primărie de 5 stele
  Joi, 06 Ianuarie 2022 09:34
  77.111.246.***
  Felicitări Primăria Galați, Primarului Pucheanu pentru CURAJUL și SPIRITUL GOSPODĂRESC de a face ordine în DEZASTRUL provocat în orașul nostru de acești importatori, deținători și colecționari de "sehașuri" cu care au distrus și asfixiat și devastat tot Galațiul.
  Să se aplice amenzi MAXIME și pentru parcarea mașinilor pe trotuare, căi de acces in clădiri, treceri de pietoni, intersecții și pentru blocarea altor autovehicule și a porților etc.
  25
  56
  Raportează
 • postat de micro_19
  Joi, 06 Ianuarie 2022 09:22
  91.216.52.***
  Faceti locuri de parcare, si apoi cereti bani, bugetarii lui peste prajit stricat!
  39
  35
  Raportează
 • postat de Nicolae
  Joi, 06 Ianuarie 2022 08:49
  5.13.163.***
  Romanul doreste sa parcheze langa casa,langa magazin,langa oriunde are nevoie numai sa nu mearga pe jos un pic ca nu e de demnitatea lui. Aceeasi oameni daca merg in occident parcheaza unde e permis chiar daca merg doi Km. pe jos si mai si platesc parcarea.Acolo e normal numai ca la noi nu e normal. Ce lege se respecta in Romania ???!!! Parlamentarii,guvernantii si autoritatile locale sunt deasupra legii,o incalca si nu platesc nimic. Cei care nu respecta se inspira din comportamentul celor de sus,insa ei scapa si cel de pe strada nu.
  6
  68
  Raportează
 • postat de stefan
  Joi, 06 Ianuarie 2022 07:11
  89.120.230.***
  Cum ne dam seama care locuri sint atribuite si care nu sunt?
  3
  39
  Raportează
 • postat de stefan
  Joi, 06 Ianuarie 2022 07:10
  89.120.230.***
  Daca ma duc in vizita la cineva de unde stiu care parcare este atribuita si care nu tinand cont ca nu e nimic notat?
  5
  39
  Raportează
 • postat de Cetatean
  Joi, 06 Ianuarie 2022 03:44
  5.13.239.***
  Daca nu gasim loc de parcare O sa ajungem sa ne ducem masinile in zona libera spre Giurgiulesti si sa ne intoarcem acasa cu Traseul 13 si vice versa , in timp , in oras o sa fie un adevarat haos in oras ca nu gasesti loc de parcare , masini se vor cumpara mereu , in timp, de cei ce isi permit si apoi scolile de soferi lucreaza la greu si ies soferi tineri pe banda rulanda , generatiile tinere isi doresc masina pe linga ce-a a parintilor ca sa nu fie mai prejos.
  27
  23
  Raportează
 • postat de Daniel
  Joi, 06 Ianuarie 2022 01:02
  5.13.149.***
  Bataie de joc, o sa ajungem sa ne certam intre noi, cu vecinii pentru ca alesii sunt lacomi si nu stiu cum sa mai stoarca bani de la cetateni.
  Multe cartiere n-au locuri de parcare suficiente sau inca sunt pline de garaje si alesii inchiriaza si acele putine locuri care sunt.

  E de-ajuns ca 2-3 familii/scara sa inchirieze locurile de parcare si gata, adio parcare pe o raza de cateva sute de metri de scara ta.
  93
  66
  Raportează
 • postat de Dax
  Joi, 06 Ianuarie 2022 00:14
  89.39.81.***
  Corect. Poate mai scapam de samsarii astia de masini care tot aduc si baga in parcari pana nu mai e loc absolut deloc. La fier vechi fratilor sau vindeti-le in sate pe 500 / 1000 de lei.
  18
  120
  Raportează
 • postat de Normalul
  Miercuri, 05 Ianuarie 2022 21:06
  5.13.221.***
  asta e cam ca la manelisti, fara numar.
  Normalule ti se pare normal, ca sa platesc , ALEXXX , aproape 6 SASE salarii ca am parcat in provincie......... oras mun Galati???
  Pentru ca reclamantul va trebui sa se uite toata viata, peste umar, stirea ca soacra si nevasta au vrut sa asasineze ginerele pentru 6 000 de lei?? o stii:?? 4000 restul e bonuss
  58
  14
  Raportează
 • postat de Ionescu
  Miercuri, 05 Ianuarie 2022 20:48
  5.13.230.***
  Nimeni nu spune ,cel puțin eu nu am găsit în regulament, intervalul orar pentru care este plătită parcarea rezervată.
  36
  21
  Raportează
 • postat de me
  Miercuri, 05 Ianuarie 2022 19:51
  86.124.202.***
  nu e correct sa existe interval orar pentru parcare. adica ajungi la ora 15 acasa si cel putin o ora nu ai unde parca ??? ocupi locul altuia ??? parchezi 1 km mai departe unde gasesti loc si revii??? bai primare, bai consilierilor va platim ca sa va bateti joc de noi ? cum adica locuri la licitatie??? e terenul vostru, sunteti proprietari voi??? Tara e a noastra nu a voastra !!! Faceti locuri gratuite nu mai jecmaniti poporul sa aveti salariile astea aberante. RUSINE SA VA FIE.!!!
  61
  91
  Raportează
 • postat de Cristian
  Miercuri, 05 Ianuarie 2022 19:33
  5.13.161.***
  Deci eu înțeleg ca nu am voie sa parchez nici pe loc neatribuit, nu?
  14
  25
  Raportează
 • postat de Adrian
  Miercuri, 05 Ianuarie 2022 19:20
  89.39.81.***
  E una sa ii amendezi pe aia care isi tin masinile langa parcarea amenajată si e alta sa ii amendezi pe aia care isi urcă masinile in copac saracii că masina nu levitează ce sa vezi. .dar na politia locală...4 clase toată ..
  28
  45
  Raportează
 • postat de DAS
  Miercuri, 05 Ianuarie 2022 19:20
  89.137.231.***
  Exact ce v-am spus stimati cetateni: v-au momit sa platiti parcarea care pana acum a fost gratuita peste tot si voi blegi v-ati ingramadit sa licitati . V-au invrajbit si apoi politia locala va pandeste ca sa va ia banii pentru ca ei stiu ca nu sunt locuri si oamenii nu au unde parca. Au pus 10000 lei ca sa nu poti plati si sa va confiste masinile . Daca voi veti accepta asa ceva e clar ca va convine. Mergeti la vot. Stiti ce sa nu votati acum. Contestati amenzile daca in zona voastra nu sunt locuri de parcare suficiente iar cele cu plata stau goale .
  Cel care parcheaza pe un loc cu plata are voie doar 15 minute maxim si trebuie sa afiseze un nr de tel in parbriz astfel incat daca vine platitorul de loc sa se poata elibera rapid. Asa e peste tot dar la noi nu ca noi suntem rai si necivilizati.
  Viitorul primar va trebui sa scoata aceasta aberatie numita locur cu plata in cartiere, la bloc.
  Construiti locuri de parcare si reduceti din garaje ca unele nu au masini in ele ci sunt depozite cu butoaie. ( nu am nimic cu cei care au garaj dar asta e realitatea) .
  89
  79
  Raportează
 • postat de Ionel B.
  Miercuri, 05 Ianuarie 2022 19:18
  5.13.223.***
  Poate la un moment dat se vor trezi si galatenii la realitate si isi vor cere si apara drepturile in fata autoritatilor care procedeaza abuziv.
  Cum sa amendezi asa aiurea fara sa existe locuri de parcare. I-au amendat de parca aia ar fi avut unde parca si nu au vrut si de aia trebuie sanctionati.
  76
  67
  Raportează
 • postat de Doar cetățean
  Miercuri, 05 Ianuarie 2022 18:56
  86.124.202.***
  Întrebare: dacă la o scară de bloc cu 10 nivele și un total de 40 de apartamente tu, ca "primărie șefă"(doar la smuls bani) oferi doar 20-25 locuri de parcare ,restul locatarilor din acea scară unde pot parca??? Nu realizați că, conducerea orașului se pricepe doar la încasat și nicidecum mai întâi la oferit contra cost. Dacă construiai o parcare subterană sau supraterană, pe 2-3 nivele cu un plus de minim 5-10 locuri,te stimam și te respectam, Primăria Galați. În momentul actual, doar pot să-ți spun că nu ai nici un respect față de cetățeni. Ești doar un alt șpăgar printre mulți alții. RUȘINE!!!
  76
  101
  Raportează
 • postat de Alex
  Miercuri, 05 Ianuarie 2022 16:14
  86.124.204.***
  Ușor ușor intra si galatiul in normalitate.
  110
  115
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.