Unde sunt radarele în weekend

Unde sunt radarele în weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 14 mai, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Gheorghe Asachi, Siderurgiștilor și Cloșca. Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați pe DN 25, în zona localităților Vameș și Ivești, pe DN 24D la Vârlezi, iar pe DN 26, în localitățile Tulucești și Măstăcani. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localității Cosmești, iar pe DJ 251, la Slobozia Conachi și Matca.
Duminică, 15 mai, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Brăilei, Tecuci și Marea Unire. Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați pe DN 25, în zona localităților Liești și Barcea, pe DN 24D la Bălăbănești, iar pe DN 26, în localitățile Tămăoani și Cavadinești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localității Munteni, iar pe DJ 251, la Pechea și Cudalbi.

Citit 426 ori Ultima modificare Vineri, 13 Mai 2022 23:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro