Benzinării din Galați, jefuite cu mașini închiriate

Benzinării din Galați, jefuite cu mașini închiriate
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Trei indivizi din comuna Măstăcani, dintre care unul minor, sunt principalii suspecți ai mai multor furturi de combustibil de la stații Peco din Galați. La această concluzie au ajuns polițiștii, care în ultimele două săptămâni au fost sesizați de reprezentanții agenților comerciali, care au semnalat faptul că unii clienți alimentau mașini la pompă și fugeau fără să plătească. Mergând pe firul poveștii, anchetatorii au ajuns la concluzia că aveau de-a face cu aceeași indivizi, care conduceau mașini închiriate de la firme de profil, dar cărora le schimbaseră plăcuțele de înmatriculare cu unele furate. 

”Polițiștii au depistat pe raza municipiului Galați doi bărbați cu vârstele de 28, respectiv, 20 ani, domiciliați în satul Chiraftei, comuna Măstăcani, persoane bănuite de furturile comise în data de 21 mai, 29 mai și 5 iunie a plăcuțelor de înmatriculare de la un număr de trei autoturisme ce se aflau parcate pe raza municipiului Galați. Cei doi tineri, împreună cu un al treilea, în vârstă de 17 ani, ar fi închiriat două autoturisme de la o societate din municipiul Galați care oferă astfel de servicii și, folosind plăcuțele de înmatriculare sustrase care au fost montate la aceste mașini, ar fi alimentat combustibil de la mai multe stații Peco de pe raza municipiului Galați”, au explicat anchetatorii. Prejudiciul cauzat de cei trei se ridică la suma de 1.600 de lei. 

Suspecții au fost reținuți și urmau a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea unei măsuri preventive. 

Citit 8860 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iunie 2022 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.