Șofer beat, oprit cu focuri de armă

Șofer beat, oprit cu focuri de armă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O urmărire de câțiva kilometri care a culminat cu mai multe focuri de armă a fost necesară pentru oprirea unui conducător auto care a încercat să evite întâlnirea cu polițiștii, în toiul nopții. S-a întâmplat pe DN 25, la Tudor Vladimirescu, unde o patrulă de poliție a încercat să tragă pe dreapta o mașină la volanul căreia se afla un localnic în vârstă de 32 de ani. Acesta, la vederea autospecialei, a virat dreapta și și-a continuat drumul în viteză, cu poliția pe urme. Niciuna dintre tentativele "pașnice" ale agenților de a-l opri nu a reușit.

"Urmărirea a fost continuată pe digul din afara localității, fiind efectuate somații verbale și foc de avertisment în plan vertical. Întrucât conducătorul auto și-a continuat deplasarea, polițiștii au tras mai multe focuri de armă asupra pneurilor mașinii, reușindu-se astfel oprirea acesteia și imobilizarea bărbatului aflat la volan", a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Motivația șoferului de a fugi a fost lămurită odată cu testarea pentru verificarea alcoolemiei. Acesta avea o concentrație alcoolică în aerul expirat de 1,06 la mie. A fost dus la spital pentru probe biologice, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Citit 907 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2022 11:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.