Trafic închis pentru Crosul Andreian

Trafic închis pentru Crosul Andreian
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, 19 noiembrie, va avea loc Crosul Andreian, eveniment caritabil organizat pentru a marca 30 de ani de când Galațiul este sub ocrotirea spirituală a Sfântului Apostol Andrei.

Evenimentul sportiv-caritabil se va desfășura între orele 10,00-12,00, pe o rută de 3.000 de metri, traseul fiind Fata pe valuri (Spicu) - strada Domnească - Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos (vizavi de Grădina Publică), traseul fiind încheiat cu premierea câștigătorilor.

Participanții trebuie să fie la punctul de plecare a crosului (Zona Spicu - Fata pe valuri) la ora 10,00, pentru a primi numerele de concurs. Crosul Andreian este un eveniment caritabil, vârsta minimă a participanților fiind 16 ani, iar sumele strânse din donații cu această ocazie urmând a se constitui într-un ajutor financiar pentru doi tineri defavorizați social, studenți în anul I la Universitatea "Dunărea de Jos" Galaţi. Organizatori sunt Arhiepiscopia Dunării de Jos, Primăria Galați, Universitatea "Dunărea de Jos", Liga Studenților Galați, Asociația Studenților Creștini Ortodocși din România, Inspectoratul Școlar Județean Galați și Fundația Comunitară Galați. Asistența medicală va fi asigurată pe tot timpul desfășurării evenimentului de către Asociația pentru Salvare, Recuperare și Ajutor Umanitar (SRAU Galați) și Asociația pentru Instruire în Situații de Urgență (UVSAR Galați).

În intervalul orar 10,30-12,30, strada Domnească pe acest traseu va fi închisă traficului rutier (care se realiza pe rutele ocolitoare), astfel: cu sprijinul Poliției Rutiere și al Poliției Locale Galați, intersecțiile aferente traseului mai sus menționat vor fi închise pe măsură ce coloana de participanți avansează pe traseu, urmând ca după ce ultimul participant depășește intersecția, aceasta să fie redeschisă circulației, în condiții de siguranță. Înscrierile la eveniment sunt gratuite și pot fi realizate și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citit 857 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2022 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.