Unde sunt amplasate radarele

Unde sunt amplasate radarele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trafic

Astăzi, 18 martie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe străzile Nicolae Bălcescu, Macului și Calea Smârdan. Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați, pe DN 25, în zona localităților Tudor Vladimirescu și Umbrărești, iar pe DJ 251, radare vor fi la Smârdan și Pechea. Pe DE 581, un radar va fi prezent pe raza localității Munteni.

Duminică, 19 martie, radarele vor fi amplasate, în municipiul Galați, pe strada Prelungirea Brăilei, Domnească și Portului. Șoferii care au drum în județ vor fi monitorizați, pe DN 25, în zona localităților Independența și Liești, iar pe DJ 251, radare vor fi la Pechea și Cudalbi. Pe DE 581, un radar va fi prezent pe raza localității Berheci.

Citit 833 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Martie 2023 11:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro