Un șofer în comă alcoolică a provocat un accident cu trei mașini

Un șofer în comă alcoolică a provocat un accident cu trei mașini
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un bărbat a fost rănit și trei vehicule, grav avariate, în urma unui accident în lanț petrecut duminică, în apropiere de Tulucești. Impactul în care au fost antrenate trei vehicule a avut loc în dreptul intersecției DN 26 și DN 24D, drumul care duce spre Gârboavele. Un șofer care a vrut să vireze la stânga nu a ținut cont că din sens opus veneau alte mașini și că în intersecție mai erau oprite, de asemenea, vehicule ale căror șoferi își așteptau rândul să treacă, și a ”tăiat” sensul opus. 

”Un șofer nu a acordat prioritate de trecere la efectuarea virajului la stânga către DN 24D, acroșând un alt autoturism, condus regulamentar. În urma impactului, autoturismul condus regulamentar a fost proiectat în dreapta direcției sale de deplasare, într-o autoutilitară care era oprită la intersecție, pentru a acorda prioritate vehiculelor ce circulau pe DN 26”, au arătat reprezentanții Poliției Rutiere Galați. În urma impactului în lanț, cele trei vehicule au fost avariate, iar șoferul care a încălcat regula a fost rănit. Aceasta nu a fost singura lui problemă, pentru că la testarea cu etilotestul a reieșit și explicația lipsei de rațiune și prudență la volan: avea o alcoolemie de 1,23 la mie în aerul expirat, analizele de sânge urmând să stabilească valoarea reală a concentrației. El este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Citit 5518 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2023 11:46

Mai multe din această categorie:

3 comentarii

  • postat de Bond
    Marți, 23 Mai 2023 13:03
    109.166.131.***
    Pentru substanțe halucinogene ,stupefiante ,droguri și alcool ar trebui anulat permisul de conducere. Pe viață! Este o chestie premeditată. Stii că bei sau te droghezi dar urci la volan. Asta este tentativă de crimă.
    0
    0
  • postat de Galatean
    Marți, 23 Mai 2023 12:53
    5.13.233.***
    Cand apare legea pentru suspendarea permisului pe 1 an , la a doua abatere 3 ani ptr alcoolemie?
    0
    0
  • postat de Gigel
    Luni, 22 Mai 2023 18:14
    5.13.165.***
    Pedepsele pentru alcool la volan sunt prea mici si pentru sustragerea de la recoltarea probelor biologice indiferent ca e vorba de alcool sau droguri as baga pedeapsa maxima.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.