Șofer urmărit după ce a lovit un pieton și a fugit

Șofer urmărit după ce a lovit un pieton și a fugit
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un gălățean de 59 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier în județul Dâmbovița și a fugit de la locul faptei înainte de sosirea poliției. Impactul s-a produs pe raza localității Bolovani, pe DN 71. Potrivit IPJ Dâmbovița, mașina condusă de șoferul din Galați ar fi pătruns pe contrasens și l-ar fi lovit pe un pieton în vârstă de 20 de ani.

În urma impactului, tânărul s-a ales cu multiple leziuni, însă conducătorul auto a plecat imediat de la locul accidentului. Victima a fost transportată la spital, iar șoferul gălățean a fost dat în urmărire, fiind depistat la câțiva kilometri, pe raza localității Crângași. La testarea cu etilotestul a reieșit că șoferul avea o alcoolemie în aerul expirat de aproape unu la mie și a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Nici pietonul nu era foarte treaz, în privința lui testarea rapidă arătând o valoare de 0,42 la mie. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului. 

Citit 1244 ori Ultima modificare Joi, 19 Octombrie 2023 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.