Termenele de utilizare a tichetelor din programul Rabla au fost prelungite

Termenele de utilizare a tichetelor din programul Rabla au fost prelungite
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a anunţat că termenele de utilizare a voucherelor din programul Rabla vor fi prelungite, astfel că decontarea se va putea face până în 23 decembrie, şi nu 12 decembrie, cât se stabilise anterior.

"Până acum aşa era: tichetele se eliberau de către colectori până la data de 21 noiembrie inclusiv, trebuia să se utilizeze de către proprietari până la data de 23 noiembrie, deci să se depună la producător, şi ultima cerere de decontare se depunea de către producător până la 25 noiembrie, urmând ca decontul să se facă în 12 decembrie. În urma solicitărilor din partea proprietarilor de vouchere, am decis modificarea termenelor, în felul următor: în continuare tichetele valorice se eliberează de către colectori până la data de 21 noiembrie, utilizarea tichetelor se va face până la data de 12 decembrie şi ultima cerere de decontare din cadrul programului se poate depune până la data de 15 decembrie, iar decontarea se va efectua până la data de 23 decembrie", a arătat Borbely, adăugând că, după această dată, voucherele îşi pierd valabilitatea.

Borbely a spus că programul va fi reînceput anul viitor, în februarie, după ce ministerul anunţă public care producători auto vor participa. "Anul viitor cam prin februarie repornim. Deci nu se opreşte programul Rabla, va fi, probabil, cam în aceleaşi condiţii şi anul viitor. Anul acesta vor fi cam 120.000 de maşini predate. Anul trecut au fost 190.000. Programul Rabla pentru tractoare a pornit numai acum în septembrie, pentru că am avut o dispută cu Uniunea Europeană, sunt, deocamdată, 75 de cereri şi va reporni şi pentru tractoare, pentru că există un interes, în februarie", a afirmat el.

Citit 3140 ori Ultima modificare Vineri, 11 Noiembrie 2011 15:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.