30 de automobile Ferrari vândute în acest an în România

30 de automobile Ferrari vândute în acest an în România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Constructorul italian de automobile Ferrari va aloca anul viitor României, prin distribuitorul Forza Rossa, o cotă de automobile cuprinsă între 32 şi 35 de unităţi, a declarat directorul de marketing al importatorului, Lucian Şonea, la lansarea modelului 458 Spider. Pentru acest an au fost alocate 30 de maşini şi toate au fost vândute.

"Anul viitor vom avea 32 de maşini, însă în contextul în care va fi lansat şi noul model 599 cota alocată României au putea creşte până 35 de unităţi", a precizat reprezentantul Forza Rossa.

Dintre cele 30 de automobile vândute în acest an de distribuitor, 12 unităţi sunt Ferrari 458 Spider, model lansat marţi pe plan local, la preţuri de peste 235.000 euro.

"Am primit comenzi pentru acest model încă de anul trecut. Avem alocate 12 unităţi şi toate au fost vândute. Livrările vor începe în luna februarie a anului viitor", a adăugat Şonea.

El a mai spus că o parte dintre unităţile vândute în acest an sunt destinate Republicii Moldova şi Bulgariei, unde Forza Rossa este de asemenea importator.

Modelul 458 Spider, prima berlinetă cu motor central spate din lume, a fost prezentat în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Citit 3139 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.