REPARAȚII pe drumurile naţionale din Galaţi. Pe unde se va circula cu dificultate

REPARAȚII pe drumurile naţionale din Galaţi. Pe unde se va circula cu dificultate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Câteva segmente de şosele care traversează judeţul Galaţi sunt cuprinse în planul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) privind lucrări de reparaţii şi întreţinere, în sezonul estival.

Astfel, în următoarele două săptămâni, şoferii care le vor tranzita trebuie să se aştepte la anumite dificultăţi în trafic, generate de intervenţiile drumarilor, planificate a avea loc în intervalele orare 9.00 - 17.00, de luni până joi, şi 9.00 - 12.00, vinerea. Potrivit CNADNR, în funcţie de intensitatea traficului pe porţiunile vizate, este posibil ca echipajele de muncitori să fie la datorie şi în weekend. Iată drumurile vizate şi pe ce segmente se vor face lucrări: DN 25, între Şendreni şi Iveşti, DN 25 la Şendreni, pe DN 26 pe segmentul Galaţi - Tuluceşti - Cavadineşti, precum şi DN 22 B, între Galaţi şi Brăila.

Pentru ca traficul să nu fie grav perturbat, având în vedere importanţa arterelor vizate, lucrările sunt executate pe suprafeţe relativ restrânse, pe perioade scurte de timp, cu restricţii de circulaţie în baza unor acorduri cu Poliţia Rutieră. CNADNR asigură semnalizarea lucrărilor, prin instalarea de semafoare, sau cu ajutorul muncitorilor de la drumuri, prin dirijarea traficului.

AFLĂ ȘI: Restricţii de trafic şi trasee de transport deviate în Galați. De luni până pe 1 octombrie!

Citit 10578 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2020 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.