Lansarea proiectului ”ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE DE ÎNALTĂ PRECIZIE ȘI MODERNIZARE FLUXURI TEHNOLOGICE DE PRODUCȚIE PIESE DE SCHIMB”

Lansarea proiectului ”ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE DE ÎNALTĂ PRECIZIE ȘI MODERNIZARE FLUXURI TEHNOLOGICE DE PRODUCȚIE PIESE DE SCHIMB”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HAGIVIO S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE DE ÎNALTĂ PRECIZIE ȘI MODERNIZARE FLUXURI TEHNOLOGICE DE PRODUCȚIE PIESE DE SCHIMB”, cod MySMIS 116433, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014–2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2: „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Proiectul are o valoare totală de 5.273.266,68 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 2.707.429,94 lei.

Implementarea poiectului este preconizată a se desfășura pe o durată de 27 de luni, respectiv între 14.07.2017 și 30.09.2019.

Prin achiziția de echipamente de specialitate (1 centru vertical CNC; 4 strunguri orizontale CNC; 1 mașină de rectificat interior; 1 mașină de frezat; 1 fierăstrău cu bandă continuă; 1 mașină de ascuțit scule; 2 polizoare electrice duble; 1 mașină de debitat cu plasmă; 1 mașină de îndoit tablă; 1 generator trifazic; 1 electrocompresor) și de software de proiectare (sistem CAD/CAM), proiectul asigură HAGIVIO S.R.L. infrastructura tehnologică și informatică necesară pentru diversificarea activității existente în domeniul producției de echipamente de ridicat și manipulat.

Implementarea proiectului asigură creșterea gradului de ocupare în domenii înalt tehnologizate, prin crearea a 7 noi locuri de muncă pentru posturi ce necesită calificare în domeniile: mecanică (1 post inginer), operare echipamente (3 posturi operator/tehnolog), lăcătușărie (2 posturi lăcătuș mecanic), aprovizionare-desfacere (1 post gestionarmagazioner).

Informații suplimentare se pot obține de la: dl. Marian GULIE - manager proiect; Tel./fax: 0236-427.776; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(P)

Citit 3159 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2019 13:04