Lansarea proiectului ”TEHNOLOGIE PENTRU CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII SOCIETĂȚII DAVEROSAN S.R.L.”

Lansarea proiectului ”TEHNOLOGIE PENTRU CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII SOCIETĂȚII DAVEROSAN S.R.L.”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

DAVEROSAN S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „TEHNOLOGIE PENTRU CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII SOCIETĂȚII DAVEROSAN S.R.L.”, cod SMIS 116127, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014–2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2: „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”. 

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 6.861.885,36 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 4.059.883,80 lei, iar durata de implementare este de 33 de luni (20.02.2017 – 31.10.2019).

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea competitivității economice a Societății și va fi atins prin: 1. - realizarea unei investiții inițiale prin achiziția de echipamente de specialitate (cabină de sablare, cameră de vopsire-uscare, centru de prelucrare vertical, echipament industrial de sudare, mașină de debitat cu oxi-gaz și plasmă, presă hidraulică, presă hidraulică de îndoit tablă), echipamente informatice (server, calculatoare tip desktop, imprimantă multifuncțională A4 tehnologie laser, monocrom, switch de rețea cu 24 porturi) și active necorporale (software de proiectare echivalent AutoCAD, o aplicație informatică destinată gestionării relațiilor cu clienții - CRM, aplicații software pentru operarea serverului și a stațiilor de lucru, software antivirus) în scopul demarării unei noi activități economice în sectorul producției de componente (piese) de mașini și instalații industriale; 2. - creșterea gradului de ocupare în domenii înalt tehnologizate prin crearea a 7 noi locuri de muncă în domeniul în care se realizează investiția. Vor fi ocupate posturi ce necesită calificare în domeniile: mecanică (1 post inginer), operare echipamente (3 posturi operator/tehnolog), lăcătușărie (2 posturi lăcătuș mecanic), aprovizionare-desfacere (1 post gestionar-magazioner); 3. - creșterea dimensiunii pieței adresate prin acțiuni de marketing care au ca scop promovarea pe piața germană a produselor și serviciilor nou-introduse în cadrul întreprinderii ca urmare a investiției care face obiectul proiectului, prin participarea cu stand propriu la un târg internațional de profil; 4. - recertificarea Sistemului de Management al Calității conform ISO 9001:2008, pe care Societatea l-a implementat, îl menține și îl îmbunătățește în mod continuu.

Informații suplimentare se pot obține de la: dl. Gabriel DAVID - Manager proiect, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(P)

Citit 3781 ori Ultima modificare Marți, 26 Februarie 2019 16:09