Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat o procedură de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 215 unități administrativ-teritoriale (UAT) din 37 de județe. Printre acestea se numără și trei comune din județul Galați: Lieşti, Independenţa şi Barcea, informează un comunicat remis de OCPI Galaţi.
Finanțarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Achizițiile se desfășoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Suprafața totală estimată a celor 215 loturi este de 1.294.509 hectare. În ceea ce priveşte cele trei comune gălăţene vizate, cea mai mare suprafaţă estimată de contractat o are Lieştiul (6.215 hectare), urmată de Independenţa (2.174 ha) şi Barcea (1.736 ha).
Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot pentru o perioadă de 24 de luni. Valoarea estimată este de aproximativ 170 milioane de lei fără TVA. Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 25 noiembrie 2019.
Lieşti, Independenţa şi Barcea fac parte dintre cele nouă comune gălăţene care vor fi cadastrate integral cu fonduri externe nerambursabile, prin POR 2014-2020. Celelalte şase sunt: Şendreni, Iveşti, Vânători, Frumuşiţa, Bereşti-Meria şi Munteni.

Citit 8998 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2019 17:52

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro