×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: [ROOT]/images/galerie/mergand-la-gradinita-copiii-ucraineni-au-sansa-la-o-viata-normala2023
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Proiect „din scurt” la Spitalul de Boli Infecțioase

Proiect „din scurt” la Spitalul de Boli Infecțioase
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O asociere formată din brăilenii de la Termhidro SRL și firma gălățeană Arhidesign GS SRL va implementa, cel mai probabil, proiectul cu fonduri europene al Consiliului Județean privind proiectarea și execuția unui sistem de detecție, semnalizare și alarmare în cazul depășirii concentrației maxime de oxigen în atmosferă la Spitalul de Boli Infecțioase "Sf. Cuv. Parascheva".

În condițiile în care instituția a obținut finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, se dorește ca investiția să se realizeze rapid, în termen de două luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, dar garanția lucrărilor să fie de minimum cinci ani. Există, totuși, și o etapă de 75 de zile pentru întocmirea studiilor de specialitate și a documentaţiilor tehnice necesare în vederea obţinerii avizelor, acordurilor și autorizaţiilor.

Proiectul a fost evaluat, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, la aproximativ 1,04 milioane de lei, exclusiv TVA, procedura de licitație fiind derulată pe criteriul "cel mai bun raport calitate-preț".

Citit 2581 ori Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2023 14:24

1 comentariu

 • postat de George
  Duminică, 05 Februarie 2023 13:48
  82.176.202.***
  Cost de 1.04 milioane lei pentru cateva detectoare de oxigen, o centrala detectie si monitorizare gaze (cu webserver inclus), cateva electrovalve, si restul cabluri?
  Este cam mult pentru un asemena sistem.
  3
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.