Ofertă unică pentru renovarea Spitalului din Târgu Bujor

Ofertă unică pentru renovarea Spitalului din Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un singur ofertant s-a înscris la procedura de achiziție publică derulată de Consiliul Județean (CJ) Galați pentru atribuirea contractului de creștere a eficienței energetice la Spitalul Orășenesc din Târgu Bujor, compania PM Construct 2007 SRL din comuna vecină, Fârțănești.

Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în prezent, oferta constructorului este în analiza și evaluarea autorității contractante, fiind vorba de lucrări estimate la circa 2,78 milioane lei, cu finanțare europeană obținută de CJ în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, pe axa dedicată sprijinirii tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Din acest considerent, durata de execuție a lucrărilor a fost stabilită ca fiind de opt luni de la emiterea ordinului de începere a acestora, în timp ce perioada de garanție acordată va fi de minimum cinci ani de la data semnării procesului-verbal de recepție la terminarea lucrărilor, fără obiecțiuni.

Ofertantul PM Construct 2007 SRL, având obiect principal de activitate ”alte lucrări speciale de construcții”, a încheiat anul fiscal 2021 cu o cifră de afaceri de peste 3,37 milioane lei, obținută cu un număr mediu de 25 de salariați.

Citit 2050 ori Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2023 07:23

1 comentariu

  • postat de Ichim
    Vineri, 10 Februarie 2023 21:42
    95.76.59.***
    Sa punem binele inaintea scuipatului in san!
    Poate ofertantul va fi de buna credinta si va finaliza lucrarea la standard UE!
    Daca nu atunci cineva va trebui sa adune dovezi care sa arate ca oferta a fost unica pentru ca ... a fost dedicatie scrisa special pentru un anume ofertant! (Asta deoarece este prea putin probabil ca firme mari sau frmulite de apartament sa nu fi aflat de lucrare si sa nu incerce sa obtina profit din inselacine, asa cum este pe la muzeul de arta, farmacia Tinc si alte gauri negre din zona, unde primaria si cj au aruncat banii cu lopata)! Probabil fara sa verifice bonitatea ofertantului! Am spus probabil!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.