Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente la nivelul comunei Nicorești, județul Galați

Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente la nivelul comunei Nicorești, județul Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Comunicat de presă

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA NICOREȘTI, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „DEZVOLTAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT LOCAL PRIN IMPLEMENTAREA UNOR INFRASTRUCTURI INTELIGENTE LA NIVELUL COMUNEI NICORESTI, JUDETUL GALATI”, cod proiect C10-I1.2-221, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 – Fondul Local, Operațiunea I.1.2. – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local).

Contractul de finanțare a fost încheiat între Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei în calitate de Autoritate de Management și UAT Comuna NICOREȘTI, în calitate de Beneficiar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.902.506,88 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 1.902.506,88 lei, finantare nerambursabila alcătuită din: Valoare eligibilă din PNRR 1.598.745,28 lei, respectiv Valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR: 303.761,60 lei. Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de UAT Comuna Nicorești. 

Obiectivul general al proiectului este asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localității Nicorești prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intra-județean.

Obiectivul specific al proiectului este asigurarea infrastructurii TIC a localității Nicorești, în vederea asigurării managementului local.

Durata de implementare a proiectului este de 24 luni de la semnarea contractului de finanțare, de la data de 08.02.2023 până la data de 08.02.2025. 

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 0236/867.021, responsabil proiect: BOGHIU IONEL.

 

(P)

Citit 656 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2023 13:04