O singură ofertă pentru renovarea Bibliotecii Județene

O singură ofertă pentru renovarea Bibliotecii Județene
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Oferta asocierii Optim Management & Engineers SRL - Gen & Iul Trading SRL se află, în prezent, în evaluarea autorității contractante, Consiliul Județean Galați, în discuție aflându-se investiția referitoare la renovarea energetică a corpului principal de la Biblioteca Județeană "V.A. Urechia".

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor constructorilor interesați a fost marți, 9 mai, iar finanțarea lucrărilor urmează a fi asigurată cu fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Valoarea totală a proiectului se ridică la 5,71 milioane de lei, exclusiv TVA.

Potrivit informațiilor de pe portalul e-licitatie.ro, procedura de atribuire este acum în faza de evaluare tehnică și financiară, eventuala atribuire urmând a avea loc ținând cont de criteriul "cel mai bun raport calitate-preț", cu o pondere de 80% a componentei financiare.

Totodată, caietul de sarcini prevede o durată de execuția a lucrărilor de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a acestora, perioada de garanție solicitată constructorului fiind de trei ani, de la momentul semnării procesului-verbal de recepție, la terminarea lucrărilor fără obiecțiuni.

Citit 1999 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Mai 2023 15:28

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro