O singură ofertă pentru renovarea Bibliotecii Județene

O singură ofertă pentru renovarea Bibliotecii Județene
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Oferta asocierii Optim Management & Engineers SRL - Gen & Iul Trading SRL se află, în prezent, în evaluarea autorității contractante, Consiliul Județean Galați, în discuție aflându-se investiția referitoare la renovarea energetică a corpului principal de la Biblioteca Județeană "V.A. Urechia".

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor constructorilor interesați a fost marți, 9 mai, iar finanțarea lucrărilor urmează a fi asigurată cu fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Valoarea totală a proiectului se ridică la 5,71 milioane de lei, exclusiv TVA.

Potrivit informațiilor de pe portalul e-licitatie.ro, procedura de atribuire este acum în faza de evaluare tehnică și financiară, eventuala atribuire urmând a avea loc ținând cont de criteriul "cel mai bun raport calitate-preț", cu o pondere de 80% a componentei financiare.

Totodată, caietul de sarcini prevede o durată de execuția a lucrărilor de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a acestora, perioada de garanție solicitată constructorului fiind de trei ani, de la momentul semnării procesului-verbal de recepție, la terminarea lucrărilor fără obiecțiuni.

Citit 2289 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Mai 2023 15:28

1 comentariu

  • postat de Maxim
    Joi, 18 Mai 2023 14:18
    5.13.128.***
    Optim Management & Engineers SRL are un singur angajat
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.