Sănătatea în mâini bune - spitale mai mari, îngrijire mai bună și cei mai buni doctori pentru populația din zona de graniță România - Republica Moldova

Sănătatea în mâini bune - spitale mai mari, îngrijire mai bună și cei mai buni doctori pentru populația din zona de graniță România - Republica Moldova
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

CAMPANIA DE CONȘTIENTIZARE ȘI INFORMARE

”Ai grijă de SĂNĂTATEA TA!”

Galați, 13.06.2023

În perioada 14 - 30 iunie, Consiliul Județean Galați va organiza Campania de conștientizare și informare ”Ai grijă de SĂNĂTATEA TA” în cadrul proiectului Sănătatea în mâini bune - spitale mai mari, îngrijire mai bună și cei mai buni doctori pentru populația din zona de graniță România - Republica Moldova, 1HARD/4.1/24.

Scopul campaniei: responsabilizarea cetățenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos, a unor obiceiuri sănătoase prin aplicarea unor măsuri de prevenție, precum și o înțelegere mai bună a principalelor cauze care declanșează o serie de boli.

Campania presupune organizarea unei caravane în patru localități din județul Galați care beneficiază de serviciile medicale ale Spitalului Orășenesc Tg. Bujor, iar serviciile medicale vor fi acordate la pavilionul care va fi amplasat la: Băneasa - la Căminul Cultural - 14 iunie; Fârțănești - la sediul Primăriei - 15 iunie; Vârlezi - la Căminul Cultural - 20 iunie; orașul Berești - la sediul Primăriei - 21 iunie.

În fiecare din cele patru localități, cadre medicale de la Spitalul Orășenesc Tg. Bujor vor oferi consultații medicale gratuite, pentru toate categoriile de vârstă (EKG, ecograf, tensiune, glicemie), cât și sfaturi și recomandări pentru un stil de viață sănătos, în funcție de fiecare persoană evaluată. Programul de consultații pentru fiecare localitate va fi în intervalul orar 8:00-13:00.

Caravana sănătății se va încheia pe data de 30 iunie cu un spectacol folcloric care va fi organizat la Căminul Cultural ”Mihai Eminescu” din Tg. Bujor, începând cu ora 18:30.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este doamna Laura – Delia Angheluță, manager de proiect, director executiv în cadrul Direcției de Dezvoltare Regională, Consiliul Județean Galați, telefon: 0236-302536, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

(P)

Citit 1275 ori Ultima modificare Luni, 19 Iunie 2023 15:38