Licitație pentru modernizarea sălii de sport a Liceului de Marină

Licitație pentru modernizarea sălii de sport a Liceului de Marină
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Pentru modernizarea sălii de sport a Liceului de Marină, Primăria Galați a lansat în licitație un contract cu o valoare estimată de 2,6 milioane de lei fără TVA. Ofertele pentru execuția lucrărilor sunt așteptate până pe 18 decembrie 2023.

Investiția beneficiază de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Proiectul cuprinde: reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, lucrări de instalare/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice, lucrări pentru echiparea cu stații de încărcare pentru mașini electrice, instalare de stații de încărcare rapidă pentru vehicule electrice etc.

„Liceul de Marină are o frumoasă și bogată tradiție ce continuă de mai bine de 50 de ani, timp în care aici s-au format zeci de generații, mulți absolvenți devenind ulterior comandanți de nave, navigatori apreciați, ingineri, profesori etc.”, transmite administrația locală.

Citit 1188 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2023 21:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.