„Munceşte legal! Cunoaşte-ţi drepturile!”

„Munceşte legal! Cunoaşte-ţi drepturile!”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Din data de 8 iulie și până acum, inspectorii de muncă gălățeni au distribuit peste 350 de pliante în gări, autogări, staţii de transport în comun, pieţe, instituţii de colectare a taxelor, instituţii de furnizare de utilităţi, hipermarketuri, marketuri, primării, inclusiv în satele din judeţul Galaţi, precum şi la angajatorii controlaţi. Acțiunea de informare desfășurată la nivel național, până pe 30 iulie, se intitulează „Munceşte legal! Cunoaşte-ţi drepturile!”.

Pliantele conțin informații utile şi a fost adaptat cu datele de contact ale ITM Galați. Pentru ca informațiile să ajungă la cât mai multe persoane din grupul-țintă, s-a cerut sprijinul Prefecturii, pentru afișarea acestuia de către primăriile din județ.

Conform ITM Galați, acțiunea urmărește creșterea gradului de conștientizare a lucrătorilor cu privire la consecințele sociale și economice negative pe care le produce atât munca nedeclarată, cunoscuta sub denumirea de muncă „la negru” , cât și munca subdeclarată, denumită muncă „la gri”.

Citit 2342 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.