Târg de joburi pentru studenți și absolvenți

Târg de joburi pentru studenți și absolvenți
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează, pe 18 mai, între orele 10,00 și 16,00, “Târgul de joburi și stagii de practică pentru studenți și absolvenți”.

Târgul va avea loc la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați. În cadrul evenimentului, studenții sau absolvenții vor avea ocazia de a întâlni diferiți angajatori din diverse domenii de activitate și de a afla oportunitățile pe care le oferă fiecare angajator în parte, la nivel local, regional, dar și național.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă pe termen mediu sau lung sau doriți să aflați de posibilitatea de a aplica pentru stagii de practică, acest eveniment este locul potrivit pentru a descoperi ofertele.

La eveniment vor participa firme, companii, instituții publice sau private recunoscute, din diverse sectoare de activitate, atât din Galaţi, cât şi din alte oraşe.

Participarea la târg este gratuită și deschisă pentru toți studenții și absolvenții Universității “Dunărea de Jos” din Galați.

Dintre angajatorii care au confirmat participarea până în prezent, se numără: AEROSTAR S.A. Bacău, Agenția Națională Antidrog, Al Dahra-Agricost, APAN, Arabesque, Asirom, Centrico Selir, CHIROMAX, Company Med, Consiliul Judeţean Galaţi, Contec Foods, Continental Automotive România, Crama Bratu, Damen Shipyards Galați, DataMondial, Decathlon, Dicor Land, DIGI (RCS&RDS), DMT Marine Equipment, DR. MARCU BLUEDENT, ENGIE, Farmaciile Myosotis, Get You Hired, Glorious Lighting, ICEPRONAV ENGINEERING, ING Romania, INVICTUS, IV Future, Lacon Electronic, Liberty Steel România, cotidianul "Viaţa liberă", Logiscool România, Mar-ina Prodprest, Marine Engineering Galați, Orange România, Penitenciarul Galați, PROCLINIC FOR LIFE, PROCLINIC Galați, Pronif Industry Brăila, REUMAVISION MSK, Saltempo, Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Brăila, Thecon, Vard Brăila, Vard Tulcea, Vega Hotels, Vodafone, Webhelp, Yazaki România, Șantierul Naval Constanța.

 

Citit 1844 ori Ultima modificare Luni, 15 Mai 2023 13:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.