Peste 50 de POSTURI în îndustria confecţiilor, prin AJOFM

Peste 50 de POSTURI în îndustria confecţiilor, prin AJOFM
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă, în urmă cu zece zile, AJOFM anunţa că şomerii gălăţeni au la dispoziţie 231 de locuri de muncă, pentru data de 21 octombrie firmele scot la bătaie de două ori mai puţine posturi, adică 116.

La fel ca la raportarea precedentă, cele mai multe locuri de muncă (22 posturi) sunt pentru muncitor necalificat în industria confecţiilor şi confecţioner asamblor articole din textile (19 posturi). Tot în acest domeniu, angajatorii caută să ia sub aripa lor zece ucenici pe care să-i înveţe meserie. Şomerii mai pot alege să fie muncitor necalificat la demolarea clădirilor (16 posturi), zidar rosar tencuitor (5 posturi), maistru instalator în construcţii (5 posturi), fierar betonist (5 posturi).

Prin AJOFM, mai sunt disponibile câte trei posturi ca lucrător comercial, şofer autocamion/ maşină mare tonaj, dulgher sau brutar. O şansă de angajare au şi cei care vor să lucreze ca ambalator manual, macaragiu, mecanic utilaj, paznic, operator calculator electronic şi reţele, consilier economic ori agent de pază.

Le reamintim şomerilor că vineri, 24 octombrie, de la ora 9,00, la sediul AJOFM Galaţi, va avea loc “Bursa locurilor de muncă în domeniul confecţiilor textile”.

CITEŞTE ŞI: POMANĂ ELECTORALĂ/ Câte 42 de lei pentru fiecare copil din familiile sărace

 

Citit 824 ori Ultima modificare Luni, 20 Octombrie 2014 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.