Trei BURSE ale LOCURILOR DE MUNCĂ, în judeţul Galaţi

Trei BURSE ale LOCURILOR DE MUNCĂ, în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cei aproape 20.000 de şomeri înregistraţi la nivelul judeţului Galaţi primesc o veste bună. O companie din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, Delphi Packard Romania SRL, este în căutarea unor operatori asamblare pentru cele mai noi linii de producţie ale lor. Din acest motiv, pe raza judeţului Galaţi vor fi organizate trei burse ale locurilor de muncă în perioada 26-28 august.

Astfel, miercuri, 26 august, şomerii din apropierea oraşului Tg. Bujor sunt aşteptaţi la sediul primăriei din localitate, pentru a-şi depune CV-urile, cu începere de la ora 10,00. Joi, selecţia se mută la căminul cultural din comuna Costache Negri, în timp ce vineri şomerii sunt aşteptaţi la Galeria de Artă din Tecuci, tot cu începere de la ora 10,00. Printre avantajele posturilor oferite, se numără salariul de încadrare de 1.230 de lei brut, bonusuri de prezenţă în valoare de 15 la sută, tichete de masă, ajutor social pentru diverse evenimente, al 13-lea salariu, dar şi transportul gratuit. Contractele de muncă se vor încheia pe o perioadă determinată, existând posibilitatea de prelungire.

În cazul în care, din diferite motive, persoanele interesate de acest post nu pot ajunge la întâlnirea cu reprezentanţii companiei Delphi Packard România, acestea pot contacta compania la numărul de telefon 0257.207.719 sau la adresele de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În judeţul Galaţi s-a înregistrat, în luna iulie, o creştere a ratei şomajului la 9,48 la sută, mai mare cu 0,19 puncte procentuale faţă de finalul lunii iunie şi cu 0,36 puncte procentuale faţă de aceeaşi perioadă a anului 2014. Numărul total al şomerilor înregistraţi în evidenţele AJOFM Galaţi  la sfârşitul lunii iulie a fost de 19.434 de persoane, cu 384 de persoane mai mult faţă de luna anterioară.

Citit 2628 ori Ultima modificare Luni, 24 August 2015 21:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.