LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE/ Peste 1.300 de posturi, disponibile prin EURES

LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE/ Peste 1.300 de posturi, disponibile prin EURES
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gălăţenii care vor să plece la muncă peste hotare pot aplica pentru unul dintre posturile disponibile prin reţeaua de informare EURES. În colaborare cu AJOFM Galaţi, EURES oferă 1.345 de locuri de muncă în ţări precum Germania, Marea Britanie, Spania, Belgia sau Republica Cehă.

Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile în Spania, ca muncitor necalificat (800 de posturi). Pe locul secund ca număr de locuri de muncă oferite se află Germania, cu 245 de posturi, urmată de Republica Cehă, cu 148 de locuri de muncă.

În mare parte, sunt disponibile posturi de zugrav, lucrător depozit, instalator/montator instalaţii de gaz, barman, ospătar, şofer de tir, maseur, operator CNC, agent de pază, etc. În Marea Britanie se caută şi infirmieri sau asistenţi medicali, pentru aceştia fiind disponibile 45 de posturi.

Pentru şomerii cu studii superioare, Norvegia este singura ţară care oferă un post, pentru un doctorand în testarea sistemelor de  date centrale.

Persoanele interesate sunt aşteptate la sediul  AJOFM Galaţi, str. Domnească nr. 191, etaj I, cam.16, de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30.

Citit 2138 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2015 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.