LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE/ Aproape 1.400 de locuri de muncă, disponibile prin EURES

LOCURI DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE/ Aproape 1.400 de locuri de muncă, disponibile prin EURES
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

EURES România, în colaborare cu AJOFM Galaţi, le oferă şomerilor şansa de a obţine un loc de muncă în străinătate, mai bine plătit decât acasă. Cele mai multe astfel de posturi sunt, în continuare, cele de muncitor necalificat în agricultură, în Spania, 800 la număr, în timp ce la polul opus se află Polonia, care oferă doar trei posturi de lăcătuş mecanic.

Pentru şomerii care au doar studii medii, sunt disponibile posturi în Germania, ca zugrav, lucrător depozit, mecanic auto, electrician, şofer de tir, agent de pază, operator maşini şi centrale, dar şi personal pentru curăţenie. De asemenea, în Republica Cehă, şomerii se pot angaja ca lucrător în producţia lemnului, croitor sau muncitor asamblare, iar în Suedia ca tinichigiu, mecanic auto, vopsitor auto sau femeie de serviciu.

Cei care au studii superioare au mai multe locuri de muncă din care pot alege, de această dată, pentru ei fiind disponibile zece posturi de medic generalist în Suedia, două posturi de director audit în servicii financiare în Belgia, dar şi posturi de asistenţi medicali în Germania sau Marea Britanie.

Persoanele interesate sunt aşteptate la sediul AJOFM Galaţi, str. Domnească nr. 191, etaj I, cam.16, de luni până joi, între orele 8:00-16:30.

Citit 1759 ori Ultima modificare Vineri, 02 Octombrie 2015 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.