LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ IATĂ ce posturi sunt libere
Foto: Foto-arhivă

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI/ IATĂ ce posturi sunt libere
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ultimele date ale Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi relevă faptul că, pentru şomerii din judeţul nostru, nu sunt încă şanse mari de angajare, dat fiind faptul că sunt disponibile doar 226 de locuri de muncă.

Cu toate acestea, având în vedere că dintre cei aproape 18.000 de şomeri înregistraţi, mai bine de 13.000 fac parte din categoria beneficiarilor de ajutor social prin Legea 416, pentru restul ar mai putea exista o şansă, dacă îşi doresc un loc de muncă care să le aducă un venit lunar.

Astfel, la jumătatea lunii februarie sunt disponibile, în Galaţi, 20 de posturi de agent de vânzări, 22 de posturi de brutar, 16 posturi de instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaz, 22 de posturi de patiser şi 40 de posturi pentru vopsitorii navali şi industriali.

La polul opus, cele mai puţine posturi sunt pentru agenţii de pază, barmani, cărăuşi, lăcătuşi mecanici şi vânzători (câte unul de fiecare), dar şi pentru cei cu studii superioare în domeniul ingineriei, unde sunt vacante doar patru locuri - unul de inginer automatist, unul de inginer de sistem în informatică, unul de inginer mecanic utilaje şi tehnologia sudurii şi unul de inginer cu cunoştinţe... universale.

Persoanele interesate de ocuparea locurilor de muncă vacante şi de înregistrarea ofertei de locuri de muncă vacante sunt aşteptate la sediul AJOFM Galaţi, str. Domnească nr. 191, respectiv, la sediul ALOFM Tecuci, str. M.Kogălniceanu, nr. 60, bloc A2, parter, de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30.

Citit 3020 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2016 12:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.