La Lucky Studio, ai cel mai bun job în videochat din Iași

La Lucky Studio, ai cel mai bun job în videochat din Iași
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Iași e un oraș mare și scump. E greu să te descurci singură dacă nu ai un job bine plătit sau nu te ajută ai tăi. Chiria, taxiurile, absolut totul costă mai mult decât își poate permite o fată tânără. Există însă un job care face diferența pentru tine: model de videochat la Lucky Studio. Când câștigi măcar 1.000 euro în fiecare lună, deja nu-ți mai faci probleme. Se schimbă totul când ai bani de orice, când cheltuiești cât vrei și tot îți mai rămâne. Poate te întrebi de ce Lucky Studio e cea mai bună alegere pentru videochat în Iași. Te poți convinge și singură dacă îți explicăm în câteva cuvinte că locul ăsta de muncă îți oferă mai mult decât îți poți imagina.

Pentru început, e vorba de câștigat bani. 400 lei numai că vii la interviu, bonusuri săptămânale de până la 9.000 lei și bonusuri la contractele de angajare de până la 12.600 lei. În plus, primești toți banii la zi, iar media câștigurilor din videochat la Lucky Studio e între 300 și 800 lei pe zi. Ai rămas puțin blocată? Da, tot ce vezi aici e pe bune. Sunt bani pe care îi iau chiar acum peste 100 de modele care lucrează la noi.

Pe lângă bani însă, ai parte și de niște condiții de lucru care sunt, de departe, cele mai bune din videochat. Toate camerele de lucru sunt decorate de specialiști în design interior, avem zeci de angajate care se ocupă de contabilitate, training, curățenie, fotografiile și clipurile tale, transport sau make-up. Cu alte cuvinte, Lucky Studio e o companie cât se poate de serioasă, organizată în așa fel încât tu să beneficiezi de tot ce ai nevoie ca să faci tot mai mulți bani.

Fiindcă tot am vorbit despre seriozitate, Lucky Studio e recunoscut în videochatul din Iași și pentru discreția sa. Suntem un studio unde lucrează doar femei și știm să păstrăm secretul despre jobul tău. Doar tu vei ști că lucrezi în acest domeniu și astfel te vei bucura în liniște de avantajele pe care le ai ca model. Așadar, ești liberă să faci bani în Iași așa cum meriți. Pentru asta, e de ajuns să ne dai un telefon și să stabilim un interviu pentru a începe să câștigi și tu la cel mai bun job în videochat din Iași!

Contact Lucky Studio:

Tel: 0742.286.286

www.luckystudio.ro

 

(P)

Citit 3740 ori Ultima modificare Joi, 29 Iunie 2017 15:57