REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI "Valentine´s Day"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului "Valentine´s Day" este TRUSTUL DE PRESA DUNAREA DE JOS SA, cu sediul in Galati, str. Domneasca nr. 68, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J17/ 426/ 1991, reprezentata prin director general – Ing. Cristina Cocu,, numita in cele ce urmeaza "Organizatorul".

2.DURATA SI REGULAMENTUL CONCURSULUI

1.1 Concursul se va desfasura in perioada 23 – 31.01. 2012, prin intermediul cotidianului ’’ Viata Libera” pe teritoriul judetului Galati.

1.2 Prezentul regulament este intocmit de catre organizator si va fi afisat pe pagina de web www.viata-libera.ro . Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament fara nici un fel de anunt prealabil, urmarind astfel buna desfasurare a concursului.

1.3 De asemenea, regulamentul va fi disponibil in copie in mod gratuit oricarui solicitant pe adresa: Galati, str. Domneasca nr. 68

1.4 Toate premiile oferite in cadrul acestui concurs trebuie sa fie revendicate in maxim 2 zile de la publicarea numelor castigatorilor in cotidianul ’’Viata Libera’’.

3. DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE

    1. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament.

    2. Participantii la concurs si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de organizator prin intermediul prezentului regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si a eventualilor castigatori.

    1. Campania de promovare a concursului va fi efectuata in perioada 19-21.01. 2012 si va fi publicata in paginile cotidianului ’’Viata Libera’’.

    2. Taloanele de participare la concurs vor fi publicate in cotidianul ’’Viata Libera’’ in intervalul 23- 31.01. 2012 in paginile cotidianului ale cotidianului.

    3. O inscriere la concurs este considerata valida daca plicul a fost expediat pe cale postala sau adus personal la sediul redactiei si contine 8 taloane decupate din ziar, corect si complet completate.

    4. Ultima zi de primire a plicurilor de concurs este 6.02.2012 .

4. PARTICIPANTII

    1. Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice, cu exceptia angajatilor societatii organizatoare precum si a membrilor familiilor acestora.

    2. Taloanele de concurs vor putea fi obtinute prin decupare din cotidianele Viata Libera editiile din perioada 23- 31.01. 2012.

    3. Este permisa participarea cu un continut, corect si integral completat. Pot participa mai multe plicuri, daca fiecare in parte respecta conditiile de participare.

    4. Prin completarea si expedierea taloanelor de participare, participantii isi exprima acceptul pentru termenii si conditiile de participare din prezentul regulament.

    5. Participantii accepta, daca castiga, sa le fie publicat numele pe www.viata-libera.ro si in cotidianul Viata Libera - forma tiparita si daca este necesar si in alte medii de informare.

    6. In ziua extragerii vor fi preluate toate plicurile existente in urna, vor fi numerotate in coltul din dreapta sus, cu pixul si apoi vor fi asezate in ordine crescatoare intr-o caseta din lemn.

    7. Pentru tragerea la sorti sunt folosite un numar de 10 bile din plastic, fiecare avand in interior un biletel cu numere de la zero la noua. Bilele mentionate sunt asezate intr-un bol din sticla. . Se folosesc bilele doar în cazul în care sunt mai puţin de 500 de plicuri, în cazul în care sunt mai multe, urna se desigilează de faţă cu participanţii şi se extrag plicurile de către o persoană desemnată de către organizator, apoi acestea se validează de faţă cu publicul.

    8. Operatiunile descrise la punctul 1.6 si 1.7 se vor efectua in holul redactiei cotidianului Viata libera. Tragerea la sorti se va efectua cu public si in prezenta persoanei responsabile cu desfasurarea concursului desemnata de organizator. Extragerea se face de catre persoanele din public. Persoana care extrage bilele, va efectua atatea extrageri pana va forma un numar de 2 sau 3 cifre, cuprins intre unu si ordinul numarului de plicuri existente.

    9. Validarea numerelor extrase se realizeaza prin identificarea plicului cu numarul extras si desfacerea acestuia in fata publicului. Tot in fata publicului se desface plicul identificat, se numara taloanele, se verifica datele de pe talon sa fie complete si se intocmeste un tabel cu castigatorii.

    10. In editia din ziua urmatoare tragerii la sorti, se va publica numele castigatorilor precum si data, ora si locul cand se va efectua premierea. Premierea va fi asigurata de persoana responsabila desemnata de organizator.

    11. Inmanarea premiilor este un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate in mod gratuit in materiale foto, audio si video de catre organizator.

 

5. PREMIILE CAMPANIEI

    1. Fondul de premiere al acestui concurs este 1.950 ron.

    2. Extragerea va avea loc pe data de 6.02.2012

    3. Structura premiilor este urmatoarea:

- Marele premiu – 4 nopţi cazare cu mic dejun la Sinaia, Hotel Palas, 4 stele, bonuri valorice de 200 lei, pentru 2 persoane, în perioada 12-16 februarie 2012, în valoare de 1.500 lei

- 3 Premii – câte o cina în valoare de 150 lei = 450 lei

    1. Premiile nu se pot compensa in bani.

    2. Organizatorul nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru produsele oferite

6. RIDICAREA PREMIILOR CASTIGATE IN CADRUL LOTERIEI PUBLICITARE

1.1 Castigatorii desemnati prin tragere la sorti sunt asteptati in holul redactiei cotidianului ’’Viata Libera’’ din Galati, str. Domneasca nr. 68, in data si la ora publicata in cotidian.

1.2 In momentul ridicarii premiilor castigatorii sunt obligati sa prezinte documentul de identitate, o copie dupa acesta si sa semneze procesul verbal de predare primire. In acelasi timp trebuie sa platesca impozitul legal aferent pentru premiul cu valoare de peste 600 lei, respectiv pentru marele premiu. Premiile nu se pot acorda in cazul intampinarii refuzului castigatorilor de a furniza datele de identificare sau de a plătit impozitul menţionat anterior.

1.3 Numele castigatorilor urmeaza sa fie afisate si pe siteul www.viata-libera.ro .

    1. Premiile neridicate de catre castigator in termen de 2 zile de la data publicarii in cotidianul Viata Libera revin organizatorului, iar castigatorul pierde dreptul de atribuire a premiului.

    2. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii care se considera necastigatori ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

1.1 In conformitate cu legislatia in vigoare, organizatorul este obligat sa publice numele castigatorilor si premiile acordate in cadrul acestui concurs pe site-ul www.viata-libera.ro .

1.2 Prin simpla participare la concurs si comunicarea datelor personale organizatorului, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de organizator, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale dupa terminarea prezentului concurs.

1.3 Participantul are dreptul: la informare, acces la date, la interventie asupra datelor, la opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale si de a se adresa justitiei. Organizatorii le pot solicita participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, denumirea/numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere.

1.4 Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului.

8. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOŢIONALE

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora conform legii, inclusiv in cazul imposibilitatii organizatorului din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

Organizatorul poate anula concursul. Participantii vor fi informati cu privire la acest lucru prin intermediul paginii web si a altor posibile mijloace de comunicare. In acest caz, organizatorul nu este raspunzator fata de participanti pentru daunele provocate.

 

9. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promoţionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

TRUSTUL DE PRESA DUNAREA DE JOS SA

Ing. Cristina Cocu

 

Citit 7011 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2012 14:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.