Mesaj de campioană: ”Haideţi să fim uniţi şi să respectăm cu stricteţe regulile” (VIDEO)

Mesaj de campioană: ”Haideţi să fim uniţi şi să respectăm cu stricteţe regulile” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O medalie mondială de bronz, cucerită în 2019, la categoria juniori, dar şi o medalie europeană de aur şi una mondială de argint, câştigate în 2018, la categoria cadeţi, sunt trofeele pe care România i le datorează patinatoarei pe role Daria Alexandra Matei. Născută în Tecuci, judeţul Galaţi, Daria trăieşte, studiază şi se antrenează în Italia, iar despre reuşitele ei aţi putut afla din paginile de Diaspora şi Sport ale ziarului "Viaţa liberă".

Din Italia, una dintre ţările cele mai greu încercate de pandemie, Daria are un mesaj pentru fiecare dintre noi: "Sunt Daria Alexandra Matei şi aţi avut ocazia să mă cunoaşteţi datorită pasiunii mele pentru patinajul artistic pe role. Dragi români de pretutindeni, şi eu, ca şi voi, în aceste momente sunt acasă, de la şcoală şi de la antrenamente, dar cred că mai important decât orice este sănătatea noastră şi a celor din jurul nostru! Haideţi să fim uniţi şi să respectăm cu stricteţe regulile impuse de autorităţi! Este bine să ne informăm doar din surse oficiale. Şi mai ales, #eu stau acasă. Împreună vom reuşi!".

Media

Daria Alexandra Matei (campioana patinaj pe role) - Veneto, Italia ?? Solidaritate si empatie in timp de #Coronavirus #eustauincasa #vafitotulbine

Posted by Festival Internazionale Propatria -Giovani Talenti Romeni on Friday, March 20, 2020
Citit 2914 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2020 20:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.