Un tecucean, felicitat de Ambasadorul României la Londra

Un tecucean, felicitat de Ambasadorul României la Londra
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Duminică, tecuceanul Alexandru Dan Dumitru, care purta Flacăra Olimpică în Leeds, va participa la maratonul din Edinburgh, 42 de km

Excelenţa Sa dr. Ion Jinga, ambasadorul României la Londra, i-a transmis un mesaj public de felicitare tecuceanului Dan Alexandru Dumitru, stabilit de opt ani în Marea Britanie, care a fost selecţionat de Lloyds Bank, cel de-al treilea sponsor şi partener oficial al Jocurilor Olimpice, să poarte Flacăra Olimpică în centrul oraşului Leeds la 25 iunie 2012, orele 07,30, pe o distanţă de 300 de metri. „Doresc să vă felicit atât pentru această importantă realizare, care constituie o contribuţie semnificativă la promovarea imaginii României în Marea Britanie, într-un context de maximă vizibilitate cum este cel al Jocurilor Olimpice 2012, cât şi pentru întreaga activitate pe care o desfăşuraţi în scopuri caritabile împreună cu ceilalţi români inimoşi din cadrul Parohiei Sf. Macarie cel Mare din Leeds. Astfel de evenimente constituie încă o dovadă a faptului că oriunde în lume românii sunt capabili să-şi afirme identitatea naţională cu mândrie şi să-şi reprezinte ţara cu cinste”, i-a transmis Excelenţa Sa, potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul ambasadei.

Succes!

„Alexandru Dan Dumitru pune Galaţiul pe harta Olimpică a lumii”, aşa scriam despre el în pagina de Diaspora din 6 aprilie şi o facem din nou pentru a-i ura din toată inima succes. Duminică, tecuceanul va participa la maratonul din Edinburgh, 42 de km. Toţi banii din această acţiune de caritate vor fi donaţi Asociaţiei Pro-Vita, Valea Plopului, care are nevoie de ajutor după ce un incendiu le-a ars magazia cu provizii. Convins că românii din diaspora suferă odată cu cei de acasă, tecuceanul a ales să ajute participând la curse de caritate.

Citit 2183 ori Ultima modificare Joi, 24 Mai 2012 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.