Cinci gălăţence la Miss România în Italia

Cinci gălăţence la Miss România în Italia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru numeroasa comunitatea românească din Cizmă, referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu este la concurenţă cu farmecul, frumuseţea şi graţia – Miss România în Italia, ediţia 2012. Evenimentul este organizat de Asociaţia Românilor din Italia şi va dura nu mai puţin de trei zile, ca în poveşti. Este, fără tăgadă, cel mai mare eveniment – spectacol organizat de ai noştri în Italia!

Merită votul!

La linia de start în marea competiţie s-au înscris 98 de românce, una mai frumoasă decât cealaltă, şi, după cum am aflat de la Asociaţia Românilor din Italia (ARI), printre ele se numără cinci gălăţence! Conform regulamentului, pentru a putea intra în competiţie tinerele trebuiau să aibă rezidenţa în Italia, să fie de origine română sau să aibă măcar unul din părinţi de origine română, să înţeleagă şi să vorbească limba română, să nu fi fost implicate în acţiuni contra bunelor moravuri, să nu fie sau să nu fi fost căsătorite şi să nu aibă copii. Pentru că vârsta concurentelor variază între 16 şi 23 de ani, minorele au avut nevoie de acordul scris şi expres al părintelui sau tutorelui.

Iată cine sunt, în ordinea numerelor de concurs, cele cinci gălăţence dornice să devină Miss Simpatica. Prima este Ramona Tăbăcilă, din Pomezia, care va împlini în noiembrie 17 ani, are ochii verzi, părul castaniu, măsoară 1,62 m înălţime şi 52 kg. Următoarea, tot din Pomezia, este Anamaria Tăbăcilă, în vârstă de 22 de ani, blondă cu ochii verzi, are înălţimea 1,60 m, 50 kg. Din Macerata vine Liza Hîncu, o brunetă cu ochii căprui în vârstă de 18 ani, înălţime – 1,67 m, 46 kg. Următoarea înscrisă la start este Alina Ciuraru, din Firenze. Are 17 ani şi este brunetă cu ochi căprui, are 1,57 m şi 49 kg. Cea de-a cincea gălăţeancă vine tot din Macerata - Daniela Larisa Maftei, o frumoasă brunetă cu ochii albaştri, de 23 de ani, 1,82 m înălţime şi 61 kg. ARI ne-a atras atenţia că ele pot fi votate pe siteul www.missromaniainitalia.it. Şi chiar mai mult, au nevoie de susţinere!

Zile de foc

După cum se anunţă pe site-ul concursului de frumuseţe, vineri, pe 20 iulie are loc finala regională Lazio, pe 21 iulie – finala naţională Italia, iar pe 22 Finala Miss România în Italia. În Parcul de distracţii Rainbow MagicLand – Valmontone, Roma va avea loc, spun organizatorii, o seară de gală, cu invitaţi de onoare sportivi şi personaje din showbiz. Ca să nu mai punem la socoteală şi concertul extraordinar susţinut de trupa Mandinga şi de Liviu Hodor&Mona! Deci, clar, un eveniment care nu poate fi ratat! Sperăm că măcar una din cele cinci va urca pe podium. Merită!

 

Citit 2590 ori Ultima modificare Marți, 17 Iulie 2012 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.