Gălăţeanca Medea Felina de la "Românii au Talent", gata să devină MĂMICĂ

Gălăţeanca Medea Felina de la "Românii au Talent", gata să devină MĂMICĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Medea Felina – Mădălina Felea, gălăţeanca stabilită în Italia care, în prima ediţie  a  emisiunii “Românii au Talent”, a uimit cu acrobaţiile ei la bară, va deveni mămică. Peste câteva săptămâni, ea şi iubitul ei vor deveni părinţii unei fetiţe, desigur, viitoare acrobată la bară, care va avea şansa de a învăţa această dificilă disciplină – pole dance – la şcoala mamei ei. Reamintim că principalul motiv pentru care Medea a venit în showul de la Pro Tv a fost de a promova pole dance, disciplină pe care a descoperit-o după ce un accident grav i-a pus capăt carierei de gimnastă.

Bebeluşa şi-a anunţat venirea pe lume chiar într-un moment în care Medea începuse să aibă rezultate bune în pole dance. “Chiar înainte să aflu că am rămas însărcinată primisem vestea că pot participa la Campionatul Italian Pole Sport, deşi nu am cetăţenia italiană. A trebuit să renunţ. Poate voi reuşi anul viitor, dacă mă voi întoarce la forma fizică de dinainte. Şcoala mea de pole dance merge destul de bine şi se bucură de publicitate. Am în jur de 120 de eleve, din care care doar jumătate vin frecvent. Sunt şi alte instructoare în afară de mine, absolvente ale aceleiaşi şcoli. Am participat la evenimente până anul trecut – diverse festivaluri în cluburi în general, iar anul acesta a mers doar şcoala, fără ca eu să fac efort. Voi deveni mămică pentru prima oară. Mi s-a spus ca voi avea o fetiţă, căreia voi încerca să-i transmit pasiunea pentru gimnastică la bară. Chiar de la trei ani am să încep să o antrenez. Vreau să am o campioană!”, ne-a mărturisit Medea.

Însărcinată la bară

Am fost curioşi ce exerciţii mai poate executa... cu burtică. “În momentul de faţă încă mai predau elevelor mele, bineînţeles lecţii de bază, care nu prevăd exerciţii cu capul în jos. Este imposibil să nu iei în greutate cât eşti însărcinată. Mănânc ca înainte, sănătos, trei mese pe zi, nu exagerez niciodată. Să fii gravidă nu înseamnă că eşti bolnavă aşa că mişcarea este bine venită, fie că e vorba de mers pe jos sau de streching”, ne-a spus Medea. Cât despre reluarea acrobaţiilor la bară, ea speră ca în maxim o lună după naştere să reînceapă antrenamentele. Viitorul tătic va trebui să schimbe scutece numai dacă o să fie musai nevoie, pentru că mama Medeei va fi lângă ei, să îi ajute.

Romania sau Italia?

“E grea întrebarea. Sunt indecisă. Sunt în Italia de 12 ani, m-am obişnuit aici. Am să încerc, în viitor să deschid o şcoală la Bucureşti, şi dacă fetele au dorinţa de a învăţa această disciplină, probabil o să renunţ să mai stau în Italia. Acest lucru s-ar putea întâmpla în maxim cinci ani. Altfel o sa fie mai greu pentru copilul nostru să schimbe ţara”, ne-a mărturisit viitoarea mămică

Citeşte şi: Medea Felina - în zbor, la bară „Visul meu este mă întorc acasă”

Citit 2398 ori Ultima modificare Joi, 25 Septembrie 2014 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.