Bani cu ţârâita pentru angajaţii Calorgal, de sărbători

Bani cu ţârâita pentru angajaţii Calorgal, de sărbători
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cei 460 de salariaţi ai societăţii de distribuţie a energiei termice, care se confruntă, din nou, cu restanţe la plata salariilor, nu-şi vor primi integral lefurile înainte de sărbători, aşa cum speră cei mai mulţi dintre ei. Totuşi, potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, oamenilor le va fi virată o parte din banii care li se cuvin, în aşa fel încât să nu rămână cu buzunarele de goale de sărbători.

"Am avut discuţii cu reprezentanţii sindicatului Calorgal. Avem o dată la două-trei zile, iar când nu reuşim să ne vedem, discutăm la telefon. Cunosc problemele de acolo. Abia acum ne-au venit banii din partea Guvernului care să acopere cheltuielile cu căldura, ceea ce înseamnă că vom degreva bugetul local şi vom găsi o formulă cât de curând de a transmite în conturile Calorgal ceva sume de bani, care să acopere nevoile de moment ale oamenilor. Nu vă pot promite că vom reuşi să ajungem cu plăţile la zi, dar mare parte din drepturile lor salariale va fi acoperită", ne-a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Potrivit informaţiilor noastre, muncitorii societăţii au de încasat, în acest moment, avansul şi lichidarea aferente lunii noiembrie, iar personalul TESA - o parte din lichidarea pe luna octombrie şi avansul şi lichidarea pe luna noiembrie.

Citit 3093 ori Ultima modificare Joi, 14 Decembrie 2017 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.