Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Numărul autorizaţiilor de construire eliberate pentru clădirile rezidenţiale a crescut cu 9,4 la sută, în primele trei luni ale anului, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2017, ajungând la 8.117, relevă datele Institutului Naţional de Statistică. Creşteri ale numărului de autorizaţii eliberate pentru construcţia de clădiri rezidenţiale s-au înregistrat în următoarele regiuni de dezvoltare: Vest (+269 de autorizaţii), Sud-Vest (+199), Sud (+158), Nord-Est (+47), Centru (+30) şi Bucureşti-Ilfov (+12). Pe de altă parte, scăderi s-au consemnat în regiunile Sud-Est (-9 autorizaţii) şi Nord-Vest (-6).

Citit 688 ori Ultima modificare Luni, 14 Mai 2018 19:09

1 comentariu

  • postat de DIN DRESDEN Marți, 15 Mai 2018 17:23 94.218.120.*** Link la comentariu
    1
    0

    NU SE CREDE DNA DE LA NACHHILFE IN ROL ATOTPUTERNIC;DIVIN; AVEA LA TEL: O VOCE VENUSIANA:

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro