Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Rata şomajului la nivel naţional își menține trendul descendent. Astfel, la sfârșitul lunii mai 2018, acest indicator a fost de 3,48 la sută, în scădere cu 0,10 puncte procentuale (pp) față de luna anterioară şi sub valoarea înregistrată la finele aceleiași luni a anului 2017 cu 0,72 pp. În judeţul Galaţi, rata şomajului a fost de 6,69 la sută, cu aproape trei pp mai mică decât în mai 2018. Numărul total de şomeri era, la sfârşitul lunii mai 2017, de 12.969, din care neindemnizaţi erau 11.823.

Citit 979 ori Ultima modificare Duminică, 08 Iulie 2018 16:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro