Bancpost a dispărut

Bancpost a dispărut
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Începând din 3 ianuarie 2019, clienții Bancpost sunt, în mod automat, clienți ai Băncii Transilvania. Reamintim, Banca Transilvania a preluat Bancpost și a devenit proprietarul pachetului majoritar de acțiuni (99,15%) deținut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al acțiunilor deținute la ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN. Fuziunea a devenit efectivă juridic la sfârşitul anului 2018.

Cei care intră pe site-ul Bancpost sunt întâmpinați cu următorul mesaj: „Salut, Bancpost şi Banca Transilvania devin aceeaşi bancă la finalul anului 2018, aşa încât din 3 ianuarie 2019 te aşteptăm la BT cu Oferte de Bun Venit!”.

Foştii clienţi ai Bancpost pot accesa un microsite care conţine informaţii despre produsele şi serviciile BT corespondente celor de la Bancpost, detalii despre transferarea contului curent de la Bancpost la Banca Transilvania, un generator de IBAN şi multe altele.

Serviciul de fastbanking de la Bancpost va fi disponibil încă 6 luni, până pe 30 iunie 2019, pentru verificarea istoricului de tranzacţionare în Bancpost şi poate fi accesat strict pentru vizualizare. Din 3 ianuarie 2019, serviciul Fastbanking este înlocuit cu BT24 Internet Banking.

Cardurile Bancpost au putut fi folosite până în ziua de 2 ianuarie 2019. Din 3 ianuarie, au devenit funcţionale noile carduri, cu noua siglă şi cu contul IBAN.

Citit 5258 ori Ultima modificare Duminică, 06 Ianuarie 2019 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.