Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Combinatul siderurgic Galați va angaja în acest an peste 200 de muncitori, prin intermediul Școlii de Ucenici, care a ajuns la cea de-a șasea ediție. În 2019 Programul de Ucenicie a fost regândit și are acum trei campanii de recrutare, în lunile aprilie, august și noiembrie.
„Vom recruta, practic, continuu. Ne pregătim, astfel, pentru proiectele de dezvoltare din perioada următoare. Vrem muncitori dornici de a învăța, de a se dezvolta profesional - individual și în echipe - și care pot lucra asiduu și sigur”, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al combinatului siderurgic.
“Prin intermediul Școlii de Ucenici oferim absolvenților de liceu și de școli profesionale, dar și persoanelor cu experiență, oportunitatea unei cariere solide și de lungă durată, într-un mediu aflat într-o permanentă dezvoltare”, a declarat Mihaela Crăciun, directorul de Resurse Umane al combinatului.
Mulți dintre ucenicii primei serii din 2019 au fost recrutați în urma evenimentului “ReDescoperă Combinatul”, prin care cei interesați au vizitat, recent, echipamente - cheie și au discutat cu siderurgiști. În pregătire este și „Săptămâna Porților Deschise pentru Educație”, când elevii liceelor tehnice se pot familiariza cu industria oțelului și cu oferta de ucenicie. Compania și-a adâncit parteneriatele cu Liceele “Paul Dimo” din Galați și „Costache Conachi” din Pechea, cu școli profesionale locale precum și cu partenerul tradițional Agenția Județeană petru Ocuparea Forței de Muncă.
Școala de Ucenici a Combinatului a pregătit, până acum, circa 500 de muncitori. Înscrierile la Școala de Ucenici se fac telefonic la 0236.80.1088 / 0236.80.1117 sau la ucenicie.galati
arcelormittal.com.

Citit 2007 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2019 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.