Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În primul semestru al acestui an, în primul trimestru al acestui an s-au înregistrat 937 de noi persoane juridice sau persoane fizice autorizate, faţă de 769 de agenţi economici în aceeaşi perioadă a anului trecut (+21,85 la sută), potrivit datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC). Ca formă de organizare, în primele trei luni din 2019, cele mai numeroase au fost înregistrările de societăţi cu răspundere limitată (SRL) – 746 de dosare şi persoanele fizice autorizate (PFA) – 109 dosare. De asemenea, s-au mai înregistrat 75 de întreprinderi individuale (II), şase întreprinderi familiale (IF) şi o cooperativă agricolă (CA).

Citit 445 ori Ultima modificare Duminică, 12 Mai 2019 15:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro