”Ziua Întreprinzătorilor”, marcată prin acţiuni speciale. PROGRAM

”Ziua Întreprinzătorilor”, marcată prin acţiuni speciale. PROGRAM
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Devenită deja o tradiţie pentru mediul de afaceri gălăţean, „Ziua Întreprinzătorilor din România” va fi marcată vineri, 17 mai, printr-o serie de acţiuni speciale, organizate în parteneriat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) - Patronatul IMM-urilor Galaţi, Universitatea „Danubius” şi Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi.

Şi pentru că această sărbătoare a mediului de afaceri este parte a unei mai ample „Săptămâni Europene a IMM-urilor”, pe agenda acţiunilor de la Galaţi - ce se vor desfăşura, cu începere de la 9,30, în sala Aula Magna a Universităţii „Danubius” - se va afla şi Conferinţa „Integrare europeană. Realităţi şi perspective”. De altfel, toate cele trei componente majore ale dezvoltării regionale - mediul economic, administraţia publică şi mediul universitar - vor fi reprezentate de participanţi atât din ţară, cât şi din străinătate.

Cuvântul de deschidere al manifestărilor, programat de la ora 10,00, va fi centrat pe iniţiativele României pe durata exercitării preşedinţiei Consiliului UE. Ulterior, vorbitorii vor aborda o serie de teme de actualitate, precum „Performanţă şi riscuri în economia europeană”, „Cetăţeanul european şi administraţia publică”, „Economia verde şi dezvoltarea durabilă”, „Rolul politicilor publice în creşterea antreprenoriatului”, „Antreprenorul, firma şi pieţele în context naţional, european şi internaţional”.

Aceste subiecte vor fi completate de agenda Conferinţei „Integrare europeană. Realităţi şi perspective”, unele dintre temele cele mai interesante urmând să fie abordate şi în cadrul a trei paneluri de discuţii, ce vor fi organizate simultan în partea a doua a zilei.

Citit 1194 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2019 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.